ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

zhanguo_2dimage

Zhanguo

Τιμή
49,90 €

Complexity

Μέγιστη

Καθόλου

2-4

90 λεπτά

12+

zhanguo_2dimage
zhanguo_image
zhanguo_image2
zhanguo_image3
Out of stock

Στο ZhanGuo, είστε απεσταλμένοι του αυτοκράτορα, και σας έχει ανατεθεί το δύσκολο καθήκον να συμβάλλετε στη διαδικασία της ενοποίησης της αυτοκρατορίας, βοηθώντας στην οικοδόμηση του τείχους, του Πήλινου Στρατού, και όλων των υποδομών που απαιτούνται. Κατά τη διάρκεια των πέντε γύρων του παιχνιδιού, θα πρέπει να κάνετε το καλύτερο με τις λίγες κάρτες που παίρνετε σε κάθε γύρο. Μπορείτε να παίξετε κάθε κάρτα είτε στο δικό σας ταμπλό για να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη στην αυτοκρατορία, ή στο ταμπλό του παιχνιδιού για την πρόσληψη εργατικού δυναμικού, την κατασκευή κτιρίων που θα ήθελε ο αυτοκράτορας, να καλέσετε ενισχύσεις από το Qin, και μετακινήσετε τα στρατεύματα από βασίλειο σε βασίλειο.

Κάθε παίκτης πρέπει να διαλέξει τον καλύτερο χρόνο και τον καλύτερο τρόπος για να παίξει τις κάρτες του, προκειμένου να κερδίσει τις εύνοιες του αυτοκράτορα. Προσέξτε, όμως, γιατί όποιος προσπαθεί να πάρει πάρα πολλή δύναμη, ή εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους για προσωπικό κέρδος θα μπορούσε να αυξήσει την δυσαρέσκεια μεταξύ του πληθυσμού, και κατά συνέπεια να αυξήσει τον κίνδυνο εξεγέρσεων στα βασίλεια που προστέθηκαν πρόσφατα. Όποιος είναι σε θέση να κάνει τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο σκοπό του αυτοκράτορα, διατηρώντας ταυτόχρονα τους πολίτες σε ηρεμία, θα είναι ο νικητής.

 


Related Products:

Σχεδιαστής :
Marco Canetta,Stefania Niccolini
Μηχανισμοί :
Hand Management
Θέμα :
Ruling/Governing
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Maximum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Εκδότης :
What's Your Game?
Σκηνικό :
Antiquity
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission