ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

yunnan_2dimage6

Yunnan

Τιμή
36,00 €

Complexity

Υψηλή

Καθόλου

2-5

90 λεπτά

12+

 Greek Flag2

yunnan_2dimage6
yunnan_image2
yunnan_image3
yunnan_image43
Out of stock

To Yunnan είναι η πατρίδα του υπέροχου τσαγιού του Pu'er. Για πάνω από 1000 χρόνια οι έμποροι μετέφεραν αυτό το περιζήτητο τσάι μέχρι το μακρινό Θιβέτ. Ο δρόμος του Αλόγου με το τσάι, όπως ήταν τότε γνωστός, είναι ένα δίκτυο δρόμων και μονοπατιών που ξεκινούν από τις ζούγκλες του Yunnan περνούν από τις στέπες του Sichuan και καταλήγουν στις κορφές των Ιμαλαΐων.

Στο Yunnan οι παίκτες είναι έμποροι τσαγιού που προσπαθούν να ιδρύσουν ένα μεγάλο και ασφαλές δίκτυο διακίνησης τσαγιού ακόμα και στις πιο μακρινές επαρχίες. Το θέμα είναι να το καταφέρεις καλύτερα από τους ανταγωνιστές σου και γιαυτό θα χρειαστεί να εκπαιδεύσεις νέους εμπόρους, να αγοράσεις καλύτερα άλογα αλλά και να προμηθευτείς τα κατάλληλα διαβατήρια που απαιτούνται για να φτάσεις στις απομακρυσμένες περιοχές.

Το Yunnan είναι ένα παιχνίδι κατάλληλο για παίκτες που τους αρέσει η ανάπτυξη αλλά και η τακτική. Οι μηχανισμοί κρατούν τους παίκτες σε εγρήγορση καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ενώ η πληθώρα των διαθέσιμων ενεργειών επιτρέπει την ύπαρξη πολλών διαφορετικών στρατηγικών. Μόνο ο παίκτης που θα υπολογίσει την κατάσταση σωστά και θα εμποδίσει τους σωστούς αντιπάλους ενώ ταυτόχρονα θα αντιδράσει ταχύτατα στις κινήσεις των άλλων, θα μπορέσει να στεφθεί νικητής σε αυτό το παιχνίδι που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη . 

     Ellinikoi Kanones


Related Products:

Εκδότης :
Argentum Verlag
Σχεδιαστής :
Aaron Haag
Σκηνικό :
Middle Ages
Θέμα :
Business
Υποκατηγορία :
Economic
Μηχανισμοί :
Worker Placement,Route/Network Building,Auction/Bidding
Γλώσσα :
Auction/Bidding
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Κείμενο :
None

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission