ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

warmachine_high_command_3dimage

Warmachine: High Command

Τιμή
38,00 €
16,00 €

Complexity

Μέση

Αρκετό

2-4

45 λεπτά

12+

warmachine_high_command_3dimage
warmachine_high_command_image
warmachine_high_command_image2
Out of stock

Οι πυρκαγιές της ηπείρου-που εκτείνονται στον πόλεμο που καταβροχθίζει τη δυτική Immoren, σφυρηλατεί μεγάλους ηγέτες στο χωνευτήρι της σύγκρουσης. Ισχυροί διοικητές ενορχηστρώνουν μεγάλες στρατηγικές και τολμηρές τακτικές μάχης, τις δράσεις τους, φέρνοντας ένδοξη νίκη ή την απελπισία της τελικής ήττας. Έχετε το θάρρος και την εξυπνάδα για να οδηγήσετε τις δυνάμεις σας στον απόλυτο θρίαμβο; Πάρτε τη διοίκηση και συγκεντρώστε τη στρατιωτική δύναμη ενός ολόκληρου έθνους για να κατακτήσετε τα Iron Kingdoms!

Το Warmachine: High Command  είναι ένα παιχνίδι ανάπτυξης οπλοστασίου για 2-4 παίκτες. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί μόνο του ή σε συνδυασμό με το Hordes: High Command  για μια προσαρμόσιμη εμπειρία. Αξιοποιήστε τους πόρους σας, επιστρατεύστε τους στρατούς σας, και κυριαρχήστε στους εχθρούς σας για να βάλετε το έμβλημά σας πάνω απ 'όλες τις περιοχές της δυτικής Immoren!

 

    

Εκδότης :
Privateer Press
Σχεδιαστής :
David Carl
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Διάρκεια Παιχνιδιού :
45
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Κείμενο :
Significant
Σκηνικό :
Steampunk
Θέμα :
Fighting
Υποκατηγορία :
Card Game,Direct Conflict
Μηχανισμοί :
Deck Building,Hand Management
Γλώσσα :
English
You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission