ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

urban-panic_2dimage

Urban Panic

Τιμή
35,00 €
15,00 €

Complexity

Μέση

Καθόλου

2-4

40 λεπτά

10+

urban-panic_2dimage
urban-panic_3dimage
urban-panic_image

Ο κόσμος των επενδύσεων περιμένει, αλλά προσέξτε, η αποστολή είναι πολύ υπεύθυνη. Ο σκοπός του παίκτη είναι να χτίσει μια πόλη με τη βοήθεια των πέντε πιστών βοηθών. Αρχιτέκτων, δήμαρχος, αρμόδιος για το σχεδιασμό, μηχανικός και ένας κατάσκοπος θα κάνουν ό, τι μπορούν για να δημιουργήσουν νέες θέσεις δημόσιας χρήσης, έτσι ώστε όσοι ζουν στη μητρόπολη σας να είναι πιο άνετα από ό, τι οπουδήποτε αλλού.

Στο κέντρο της περιοχής παιχνιδιού του Urban Panic  είναι ένα κύριο ταμπλό με ανοιχτά πλακίδια πόλης τοποθετημένα σε αυτό. Δίπλα από το διοικητικό συμβούλιο βρίσκεται μια κλειστή στοίβα με τα υπόλοιπα πλακίδια. Κάθε παίκτης παίρνει το προσωπικό του ταμπλό, και πάνω σε αυτό θα οικοδομήσει μια πόλη. Με τη σειρά σας, θα πρέπει να εκτελέσετε ενέργειες του αρχιτέκτονα που θα σας επιτρέψει να πάρετε ένα πλακίδιο από το κύριο ταμπλό. Στην τρέχουσα σειρά, μπορείτε να εκτελέσετε δύο ενέργειες. Μπορείτε να ανταλλάξετε όλα τα ανοιχτά πλακίδια με εκείνα από τη στοίβα, να τοποθετήστε ένα πλακίδιο στο ταμπλό σας, ή να αλλάξετε τις θέσεις δύο πλακιδίων πάνω στο ταμπλό σας. Κάθε κτίριο προστίθεται στα αποτελέσματα της ανάπτυξής της πόλης σας: αριθμός των κατοίκων, αριθμός των θέσεων εργασίας, οικολογία, έσοδα και η ικανοποίηση των κατοίκων είτε αυξάνεται ή μειώνεται. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συμπληρώσετε το ταμπλό με τα πλακίδια της πόλης, έτσι ώστε κάθε πλακίδιο να είναι συνδεδεμένο με το κέντρο του ταμπλό. Δεν μπορείτε να ξεχάσετε να καλύψετε τις ανάγκες των κατοίκων. Ο νικητής είναι ο παίκτης που όχι μόνο χτίζει και αναπτύσσει την πόλη ταχύτερα, αλλά αποφεύγει την ανεργία και φροντίζει για τις ανάγκες των κατοίκων.

 


Related Products:

Σχεδιαστής :
Krzysztof Matusik
Μηχανισμοί :
Tile Placement
Θέμα :
Construction
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Διάρκεια Παιχνιδιού :
40
Εκδότης :
G3
Υποκατηγορία :
Economic
Σκηνικό :
Modern
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission