ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage61

Tzolkin

Τιμή
39,90 €

Complexity

Υψηλή

Καθόλου

2-4

90 λεπτά

12+

Greek Flag2

2dimage61
3dimage4
ingame2-tzolkin
board-tzolkin
ingame-tzolkin
Out of stock

Οι Μάγια ήταν ένας προηγμένος πολιτισμός γνωστός για την ιδιαίτερή του τέχνη, την πολύπλοκή του αρχιτεκτονική, τα εξελιγμένα του μαθηματικά, και την προηγμένη γνώση που είχε για τα άστρα. Στην καρδιά της κοινωνίας των Μάγια, υπήρχε ένα μυστηριώδες ημερολόγιο, το Tzolk'in. Με διάρκεια 260 μέρες, μπορούσε να προβλέψει τον κατάλληλο χρόνο για σπορά, πότε έπρεπε να χτιστούν τα μνημεία, την ημέρα που ένα νέο μωρό θα γεννηθεί καθώς και την κίνηση των πλανητών. Ήταν το επίκεντρο του κύκλου ζωής των Μάγια. Σας προσκαλούμε να γίνεται ένας από τους ajaw, τους αρχηγούς των φυλών των Μάγια. Ικανοποιήστε τους θεούς και οδηγήστε την φυλή σας στην ευημερία!

 

Όπως και στην ζωή των αρχαίων Μάγια, το κέντρο του παιχνιδιού είναι το ημερολόγιο Tzolk'in - ένα σύνολο από γρανάζια που κινούνται κάθε γύρο του παιχνιδιού. Αυτό το μοναδικό σύστημα βοηθάει στην απεικόνιση της κυκλικής ροής του χρόνου και έτσι οι κινήσεις των παικτών μπορούν να σχεδιάζονται εκ των προτέρων. Θα θερίσετε τώρα, ή θα περιμένετε λίγο ακόμη για καλύτερη σοδιά; Όλα θα ξεκαθαριστούν στα γρανάζια του χρόνου.

 

   Ellinikoi Kanones

Υποκατηγορία :
Civilization
Θέμα :
Agriculture,Ruling/Governing
Σκηνικό :
Middle Ages
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Σχεδιαστής :
Daniele Tascini,Simone Luciani
Εκδότης :
Rio Grande Games
Υποκατηγορία :
Economic
Μηχανισμοί :
Worker Placement
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission