ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-cave9

The Cave

Τιμή
35,90 €

Complexity

Μέση

Καθόλου

2-5

60 λεπτά

10+

Greek Flag2 

2dimage-cave9
3dimage-cave
ingame2-cave7
ingame3-cave6
ingame-cave5
Out of stock

Το The Cave είναι ένα επιτραπέζιο στο οποίο κάθε παίκτης παίρνει τον ρόλο ενός σπηλαιολόγου που προσπαθεί να εξερευνήσει μια σπηλιά που πρόσφατα ανακαλύφθηκε. Οι παίκτες ξεκινούν από μια βάση και εξερευνούν συνέχεια τα τούνελ της σπηλιάς, και έτσι αναπτύσεται σταδιακά ο χάρτης του παιχνιδιού. Πρέπει να ξεπεράσουν απότομες καταβάσεις, υπόγειες λίμνες και πολύ στενά περάσματα. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουν ότι θαυμαστό έχει να προσφέρει ο υπόγειος κόσμος, όπως διαδρόμους γεμάτους με σταλακτίτες.

 

Για να τα καταφέρουν πρέπει να πάρουν τις κατάλληλες προμήθειες μαζί τους, όπως σκοινιά, οξυγόνο και μπαταρίες. Πολλές φορές θα χρειαστεί να γυρίσουν πίσω στην βάση τους για να σχεδιάσουν την επόμενή τους κίνηση και να γεμίσουν με προμήθειες. 

 

Κάθε γύρο οι παίκτες έχουν 5 πόντους δράσης για να κινηθούν, να ανακαλύψουν νέα πλακίδια σπηλιάς, να τα εξερευνήσουν και να γεμίσουν τον σάκο τους στην βάση. Χρειάζονται σκοινιά για καταβάσεις, οξυγόνο για να εξερευνήσουν τα υποθαλάσσια κομμάτια της σπηλιάς, και μια κάμερα για να φωτογραφίσουν όλα τα θαυμαστά τοπία του υπόγειου αυτού κόσμου. Ο εξοπλισμός που θα πάρουν μαζί τους κάθε φορά που θα ξεκινούν από την βάση είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Κάθε γύρα στην οποία δεν βρίσκονται στην αρχική βάση, οι παίκτες θα πρέπει να καταναλώσουν φαγητό και νερό από τον σάκο τους. Αυτό το γεγονός, μαζί με τον περιορισμένο αριθμό χρήσης και του υπόλοιπου εξοπλισμού, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να γυρίσουν στην αρχική βάση αρκετές φορές κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού. Για να μην χρειάζεται να κουβαλάνε τα πάντα βέβαια, μπορούν να χτίσουν προσωρινή βάση στο βάθος της σπηλιάς και να αποθηκεύσουν εκεί εξοπλισμό.

 

Η σπηλιά είναι διαφορετική κάθε φορά, οπότε οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι γιατί αλλιώς θα καθυστερήσουν. Οι παίκτες κερδίζουν πόντους όταν εξερευνούν/περνούν από διάφορα κομμάτια της σπηλιάς: υποθαλάσσια, θαυμαστά, απότομα κτλ - αλλά στο τέλος υπάρχουν και βραβεία για τους καλύτερους εξερευνητές ανά διαφορετικό τμήμα της σπηλιάς. Ετοιμαστείτε για δύσκολες αποφάσεις κατά την διάρκεια της περιπέτειά σας!

 

Όταν η σπηλιά εξερευνηθεί πλήρως τότε ο παίκτης που έκανε την καλύτερη προσπάθεια με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, είναι ο νικητής.

 

   Ellinikoi Kanones


Related Products:

Σχεδιαστής :
Adam Kałuża
Μηχανισμοί :
Modular Board,Set Collection,Action Points
Θέμα :
Adventure,Science
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Διάρκεια Παιχνιδιού :
60
Εκδότης :
Rebel.pl
Σκηνικό :
Modern
Αριθμός Παικτών :
5,4,3,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission