ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

the_capitals_2dimage

The Capitals

Τιμή
65,00 €

Complexity

Υψηλή

Καθόλου

2-5

90 λεπτά

13+

Greek Flag2 

the_capitals_2dimage
the_capitals_image
the_capitals_image2
the_capitals_image3
Out of stock

Οι πιο διάσημες πρωτεύουσες στον κόσμο δεν εμφανίστηκαν από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάστηκε προσεκτικό σχεδιασμό, πόρους και χρόνο. Τώρα, νέες χώρες επιδιώκουν να χτίσουν μεγάλες πρωτεύουσες, και προκαλείστε να δημιουργήσετε μια πόλη που δε μοιάζει με καμία άλλη - αλλά με κάθε νέα εποχή έρχονται και νέες προκλήσεις, και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Ο νικητής θα κερδίσει το δικαίωμα να φιλοξενήσει το επόμενο Παγκόσμιο Expo, αλλά αυτό είναι ένα βραβείο που προορίζεται μόνο για την πιο αριστοκρατική πόλη.

Το The Capitals  είναι ένα παιχνίδι οικοδόμησης πόλης που δε μοιάζει με κανένα άλλο, με νέους και δημιουργικούς μηχανισμούς παιχνιδιού. Οι Πόλεις χρειάζονται πολλά χρόνια για να χτιστούν, και οι πρωτεύουσες απαιτούν από τους παίκτες να προγραμματίσουν το μέλλον για να δημιουργήσουν το όραμά τους. Παίζοντας πάνω από τρεις εποχές, από το Victorian στο Modern Day, οι παίκτες καλούνται να οικοδομήσουν μια πρωτεύουσα που μπορεί να ανταγωνιστεί τις καλύτερες αλλά και να σταθεί στο πέρασμα του χρόνου. Με πάνω από εκατό μοναδικά κτίρια για την κατασκευή, δεν υπάρχουν δύο πόλεις που θα είναι ποτέ ίδιες.

Ποια ιστορία θα πει η πόλη σας;

    Ellinikoi Kanones 


Related Products:

Σχεδιαστής :
Thiago Boaventura
Μηχανισμοί :
Action Points,Drafting,Tile Placement
Θέμα :
Construction
Ελάχιστη Ηλικία :
13
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Εκδότης :
Mercury Games
Υποκατηγορία :
Economic
Σκηνικό :
Modern
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission