ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage_mystica

Terra Mystica

Τιμή
75,00 €

Complexity

 Μέγιστη

Καθόλου

2-5

100 λεπτά

12+

Greek Flag2

2dimage_mystica
3dimage_mystica
ingame_mystica
ingame2_mystica
ingame3_mystica
bonus_cards
faction_board_witches
terra_mystica_in_play
Out of stock

Στην γη του Terra Mystica κατοικούν 14 διαφορετικές φυλές σε 7 διαφορετικούς τύπους εδάφους. Κάθε μία όμως έχει το δικό της οικείο περιβάλλον, οπότε για να αναπτυχθούν και να πληθύνουν πρέπει να διαμορφώσουν τα γειτονικά εδάφη στο οικείο τους περιβάλλον ανταγωνιζόμενες η μία την άλλη.

Το Terra Mystica είναι ένα παιχνίδι με πολύ μικρή τύχη που ανταμείβει στρατηγικούς σχεδιασμούς. Κάθε παίκτης κυβερνά μία από τις 14 ομάδες. Με λεπτότητα και δεξιότητα, ο παίκτης πρέπει να προσπαθήσει να κυβερνήσει όσο καλύτερα μια περιοχή και να αναπτύξει τις ικανότητες εκείνης της ομάδας. Υπάρχουν επίσης τέσσερις θρησκευτικές λατρείες στις οποίες μπορείτε να προοδεύσετε. Για να τα κάνετε όλα αυτά, κάθε ομάδα έχει ειδικές ικανότητες και δεξιότητες.

Οι παίκτες στον γύρο τους εκτελούν τις ενέργειες τους ανάλογα με τους πόρους που έχουν στην διάθεση τους. Διαφορετικά κτήρια επιτρέπουν στους παίκτες να αναπτύξουν διαφορετικούς πόρους. Οι κατοικίες επιτρέπουν περισσότερους εργάτες. Τα ανταλλακτήρια επιτρέπουν στους παίκτες να βγάζουν χρήματα. Τα κάστρα ξεκλειδώνουν μια ειδική ικανότητα της ομάδας, και οι ναοί σας επιτρέπουν να αναπτύξετε την θρησκεία και δύο δεξιότητές σας. Τα κτήρια μπορούν να αναβαθμιστούν: οι κατοικίες μπορούν να αναπτυχθούν σε ανταλλακτήρια, τα ανταλλακτήρια μπορούν να αναπτυχθούν σε κάστρα ή ναούς και ένας ναός μπορεί να αναπτυχθεί ώστε να γίνει άσυλο. Κάθε ομάδα πρέπει να αναπτύξει την δεξιότητα του μετασχηματισμού και την δεξιότητα της με τις βάρκες για να χρησιμοποιήσουν τα ποτάμια. Οι ομάδες μαζί με τους αρχικούς τόπους είναι :

  • Έρημος (Φακίρηδες, Νομάδες)
  • Πεδιάδες (Χαφλινγκς, Λάτρεις)
  • Βάλτοι (Αλχημιστές, Νταρκλινγκς)
  • Λίμνη (Νεράιδες, Σουόρμλινγκς)
  • Δάσος (Μάγισσες, Όρεν)
  • Βουνά (Νάνοι, Μηχανικοί)
  • Ερημιά (Γίγαντες, Μάγους του χάους)

Η εγγύτητα σε άλλες ομάδες είναι ένα δίκοπο μαχαίρι στο Terra Mystica. Το να είστε κοντά σε άλλες ομάδες σας δίνει έξτρα δύναμη, αλλά επίσης σημαίνει ότι είναι πιο δύσκολο να επεκταθείτε…

   Ellinikoi Kanones

 


Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Σχεδιαστής :
Helge Ostertag,Jens Drögemüller
Εκδότης :
Z-Man Games
Γλώσσα :
English
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Διάρκεια Παιχνιδιού :
100
Αριθμός Παικτών :
5
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Maximum
Κείμενο :
None
Σκηνικό :
Fantasy
Θέμα :
Ruling/Governing
Υποκατηγορία :
Territory Building,Civilization,Economic
Μηχανισμοί :
Area Control,Variable Player Powers
Γλώσσα :
French

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission