ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage_summoner

Summoner Wars Master Set

Τιμή
49,00 €

Complexity

Χαμηλή

Αρκετό

2

30 λεπτά

9+

2dimage_summoner
3dimage_summoner
ingame_summoner
ingame2_summoner
ingame4_summoner
sw_premium_board
Out of stock

Το Summoner Wars είναι ένα γρήγορο παιχνίδι δράσης 2-4 παικτών με κάρτες. Οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο των Summoners: ισχυρά όντα που αξιοποιούν την δύναμη μυστηριωδών Summoning Stones για να οδηγήσουν την φυλή τους στην κατάκτηση του γεμάτο πολέμους πλανήτη της Itharia. Αυτοί οι Summoners χειρίζονται τρομερή μαγεία στο πεδίο μάχης, παγώνοντας τους αντιπάλους τους, ρουφώντας την δύναμη των εχθρών τους, αλλά και ρίχνοντας βροχή από φωτιές από τους ουρανούς. Αλλά πιο περιβόητα, επικαλούν τις τρανές ορδές πολεμιστών της φυλής τους στο πεδίο μάχης, για να συγκρουστούν σε μια ατελείωτη πάλη για κυριαρχία. Ένας Summoner είναι και μάγος και στρατηγός, και πρέπει να συνδυάσει την μαγική του δύναμη με έξυπνες τακτικές για να νικήσει τον αντίπαλο Summoner στην άλλη πλευρά της μάχης.

Κάθε Starter Set του Summoner Wars περιλαμβάνει 2 ολοκληρωμένες , έτοιμες για μάχη φατρίες ,που θα φέρουν εσάς και έναν αντίπαλο σας στο κέντρο του πολέμου για την Itharia. Κάθε φατρία έχει μία μοναδική φυλή ή πολιτισμό με τους δικούς της κρυφούς στόχους, που μπορεί να είναι Ξωτικά που αναζητούν εκδίκηση, ή αιμοδιψείς καλικάτζαροι που απλώς θέλουν να βάλουν φωτιά στον κόσμο. Τα Starter Sets επίσης περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε, συμπεριλαμβανομένου ενός ταμπλό μάχης, μετρητές πληγών, ζάρι, και ένα εγχειρίδιο για τους κανόνες.

Αλλά ο πόλεμος δεν τελειώνει εκεί! Το Summoner Wars είναι εντελώς επεκτάσιμο με τελείως νέες φατρίες όπως οι άθλιοι Undead of the Fallen Kingdom, ή οι δίκαιοι και ιπποτικοί Human Vanguards. Επιπρόσθετα, κάθε φατρία έχει τις δικές της επεκτάσεις, προσθέτοντας νέους πολεμιστές , Summoners, και ικανότητες ώστε να επιτρέψει ένα ατελείωτο ανακάτεμα επιλογών μάχης και εκπλήξεων. Οι επεκτάσεις επίσης θα περιλαμβάνουν μισθοφόρους που δεν τους νοιάζουν οι πολιτικές και θα παλέψουν για όποια πλευρά μπορεί να τους αγοράσει!

Το Summoner Wars χρησιμοποιεί απλούς αλλά με βάθος κανόνες για να συνδυάσει την στρατηγική του παιξίματος καρτών με τις τακτικές των παιχνιδιών με μινιατούρες. Αγοράζοντας επεκτάσεις ή πολλαπλά Starter Sets, οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τις τράπουλες φατριών ώστε να ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού και για να κάνουν τους αντιπάλους τους να μαντεύουν. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες επικαλούν και μετακινούν ποικίλους πολεμιστές στο πεδίο μάχης χρησιμοποιώντας τις μοναδικές τους δυνάμεις και δεξιότητες ώστε να φέρουν πανωλεθρία στις γραμμές τον εχθρών. Στην πορεία του παιχνιδιού κάθε πλευρά θα προκαλέσει τρομερές απώλειες στην άλλη για την βίαια αναζήτηση για νίκη.

Το Summoner Wars Master Set περιλαμβάνει 6 διαφορετικές ολοκληρωμένες φυλές  για να διαλέξετε. Παίξτε ως Shadow Elves αποκρύψτε τα σχέδια σας στο απόλυτο σκοτάδι! Διαλέξτε τους Benders και ανατρέψτε τον εχθρό σας, στρέφοντας τα στρατεύματα του εναντίον του! Διοικείστε τους Vargath, έναν βουνίσιο λαό που καλούν τις αστραπές από τους ουρανούς! Επιλέξτε τους ειδεχθείς Sand Goblins και απολαύστε τα μοχθηρά κόλπα τους! Επιστρατεύστε τους Deep Dwarves και πάρτε τον έλεγχο των δυνάμεων Geomancy! Οδηγήστε τα άγρια Swamp Orcs στον πόλεμο και νικήστε κατά κράτος τους εχθρούς σας!

 

 

     

 

 


Εκδότης :
Plaid Hat Games
Σχεδιαστής :
Colby Dauch
Αριθμός Παικτών :
2
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Ελάχιστη Ηλικία :
9
Κείμενο :
Significant
Σκηνικό :
Fantasy
Θέμα :
Fighting
Υποκατηγορία :
Great for 2,Direct Conflict,Card Game
Μηχανισμοί :
Variable Player Powers,Hand Management,Dice Rolling,Maneuvering
Γλώσσα :
English
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission