ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

suburbia_2dimage

Suburbia

Τιμή
53,00 €

Complexity

Μέση

Αρκετό

1-4

90 λεπτά

8+

suburbia_2dimage
suburbia_image
components_suburbia
image_suburbia
Out of stock

Το Suburbia είναι ένα παιχνίδι τοποθέτησης πλακιδίων στο οποίο κάθε παίκτης προσπαθεί να δημιουργήσει μια οικονομική μηχανή και υποδομές που θα είναι αρχικά αυτάρκεις, και τελικά να γίνουν κερδοφόρες και θα ενθαρρύνουν την αύξηση του πληθυσμού. Καθώς η πόλη σας μεγαλώνει, θα τροποποιηθεί τόσο το εισόδημά σας όσο και η φήμη σας. Καθώς αυξάνεται το εισόδημά σας, θα έχετε περισσότερα μετρητά σε ετοιμότητα για να αγοράσετε καλύτερα και πιο πολύτιμα κτίρια, όπως το διεθνές αεροδρόμιο ή ένα κτίριο γραφείων. Καθώς η φήμη σας αυξάνεται, θα αποκτάτε όλο και περισσότερο πληθυσμό (και ο νικητής στο τέλος του παιχνιδιού είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο πληθυσμό).

Κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού, οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για πολλούς μοναδικούς στόχους που προσφέρουν μια επιπλέον ώθηση του πληθυσμού - και τα κτίρια που είναι διαθέσιμα σε κάθε παιχνίδι ποικίλλουν, έτσι ποτέ δεν θα παίξετε το ίδιο παιχνίδι δύο φορές!

 


Εκδότης :
B?zier Games
Σχεδιαστής :
Ted Alspach
Αριθμός Παικτών :
1,2,3,4
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Κείμενο :
Significant
Σκηνικό :
Modern
Θέμα :
Construction
Υποκατηγορία :
Economic
Μηχανισμοί :
Drafting,Tile Placement
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission