ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage_sky_traders4

Sky Traders

Τιμή
44,90 €
23,00 €

Complexity

Μέση

Λίγο

2-5

180 λεπτά

14+

2dimage_sky_traders4
card2_sky_traders
3dimage_sky_traders2
ingame_sky_traders
ingame2_sky_traders
ingame3_sky_traders49

Πιλοτάρετε το δικό σας αερόπλοιο και εξελιχθείτε σε μέγας έμπορος στο Sky Traders, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι εμπορίου και ίντριγκας. Αποφύγετε τους ανελέητους πειρατές του ανέμου καθώς κερδίζετε επιρροή στην παντοδύναμη συντεχνία του ανέμου. Χειριστείτε προς όφελος σας την αγορά των προϊόντων χρησιμοποιώντας την πειθώ σας. Μέσα από έξυπνες ανταλλαγές και έξυπνο πιλοτάρισμα, μπορείτε να γίνεται εσείς ο κυρίαρχος της συντεχνίας του ανέμου! 

Κάθε γύρος του Sky Traders λαμβάνει χώρα σε 2 κύριες φάσεις. Στην πρώτη φάση, οι παίκτες σαλπάρουν τα πλοία τους και εκτελούν ενέργειες. Για αρχή, κάθε παίκτης τραβάει μια κάρτα ανέμου, η οποία έχει μια ποικιλία από επιδράσεις που μπορεί να βοηθήσει ή να εμποδίσει τους παίκτες. Ο φύλακας θα μπορούσε να σας επιτεθεί για λαθρεμπόριο,  ή οι πειρατές μπορεί να προσπαθήσουν να επιβιβαστούν στο πλοίο σας με ελπίδα να αρπάξουν πολύτιμα αγαθά. Αν είστε τυχεροί, θα πέσετε πάνω σε έναν χάρτη θησαυρού που οδηγεί σε πλούτη. Όλα εξαρτώνται από την μοίρα όταν τραβάτε από την τράπουλα του ανέμου.

Θα προσθέσετε νέα μέλη στο πλήρωμα σας για να κερδίσετε ποικίλες βελτιώσεις. Οι Skymen δανείζουν τα ξίφη τους για να αποκρούσετε τις επιθέσεις των πειρατών. Άλλοι σύντροφοι μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα λεφτά όταν πουλάτε αγαθά. Κάποια μέλη του πληρώματος καθιστούν εφικτό ακόμα και να αγνοήσετε τα αποτελέσματα μιας κάρτας ανέμου. Θα θέλατε να είστε συνετοί όταν προσλαμβάνετε πλήρωμα γιατί καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στο πλοίο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αγαθά.

Αν το πλοίο σας απαιτεί επισκευάσεις ή καύσιμα, επισκεφτείτε μία πόλη. Όσο είστε εκεί, καλύψτε το φορτίο του πλοίου σας με πολύτιμα υφάσματα, αρώματα ή ακόμα και κοσμήματα, ύστερα παραδώστε τα αγαθά σε μια άλλη πόλη όπου επιχειρηματίες θα πληρώσουν μεγάλα ποσά χρημάτων για τα αντικείμενα. Σιγουρευτείτε ότι αποθηκεύετε αγαθά όταν η τιμή τους είναι χαμηλή και τα πουλάτε όταν η αξία τους αυξάνεται.

Στην δεύτερη φάση κάθε γύρου, το Συμβούλιο συντεχνιών λαμβάνει χώρα. Κατά τη διάρκεια αυτού του γύρου, οι παίκτες συσκέπτονται ο ένας με τον άλλον με ελπίδα να πείσουν τους ομότιμους τους να βοηθήσουν στην επιρροή για αύξηση της τιμής των αγαθών. Κάντε μια συμφωνία με τους ομότιμους σας και θα μπορούσατε να εξαναγκάσετε μια εξόγκωση στην αξία των εμπορευμάτων που κατέχετε, αλλά αν έχετε εξαγριώσει τους αντιπάλους σας, μπορεί να διαλέξουν να συνεργαστούν και να μικραίνουν την αξία των προϊόντων που πουλάτε.

Στο τέλος της φάσης του συμβουλίου συντεχνιών, κάθε καπετάνιος έχει επίσης την ευκαιρία να αγοράσει επιρροή, η οποία αυξάνει την ικανότητα να ελέγχει τις τιμές και τον οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στην νίκη. Η επιρροή είναι ακριβή, αλλά δεν μπορείτε να γίνετε ο αφέντης του Sky Guild χωρίς αυτήν.

Ως καπετάνιος του πλοίου σας, θα πρέπει να αποφασίσετε σε κάθε γύρο πώς θα ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο. Αγοράζοντας φορτίο από ένα λιμάνι και μεταφέροντας το σε μια άλλη πόλη όπου τα αγαθά έχουν υψηλή προτίμηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βγάλετε κέρδος. Όμως, ένας καπετάνιος πρέπει επίσης να σκεφτεί να προσλάβει νέο πλήρωμα, να ελέγξει τα επίπεδα καυσίμων του πλοίου, να επισκευάσει τις ζημιές από αποκρουόμενες επιθέσεις των πειρατών, και να αναλάβει άλλα σημαντικά καθήκοντα ώστε να κρατήσει το πλοίο σε λειτουργία αιχμής. Όταν τα χρήματα στενεύουν, ανασύρετε τοξική λάσπη ή συλλέξτε ορυκτά από την επαρχεία για να βγάλετε γρήγορα χρήματα.

 

 


Εκδότης :
Fantasy Flight Games
Σχεδιαστής :
Gioacchino Prestigiacomo
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5
Διάρκεια Παιχνιδιού :
180
Ελάχιστη Ηλικία :
14
Γλώσσα :
English
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Κείμενο :
Minor
Υποκατηγορία :
Economic
Μηχανισμοί :
Maneuvering,Commodity Speculation,Modular Board,Pick-up and Deliver

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission