ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

formula_90_2dimage

Race Formula 90

Τιμή
49,90 €

Complexity

 Υψηλή

 Λίγο

1-6

120 λεπτά

 12

formula_90_2dimage
formula_90_image5
formula_90_image
formula_90_image2
formula_90_image3
formula_90_image4
formula_90_image6
Out of stock

Το Race! Formula 90 είναι ένα παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων με προσομοίωση σε όλα τα τυπικά στοιχεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού: στρατηγικές αυτοκινήτων, καιρικές αλλαγές, pit-stop, διαχείριση των ελαστικών, προσπέραση, και φυσικά ζημιές και ατυχήματα.

Στον αγώνα! Σε κάθε γύρο του παιχνιδιού αντιπροσωπεύεται ένας ή περισσότεροι γύροι της πίστας, και ο κάθε παίκτης έχει στον έλεγχο του μόνο ένα αυτοκίνητο. Άλλα αυτοκίνητα, που ονομάζονται ρομπότ, κινούνται αυτόματα στην πίστα και συναγωνίζονται μεταξύ τους και με τους παίκτες. Οι παίκτες έχουν  μια σειρά από κάρτες αγώνων και ένα διάγραμμα αυτοκινήτων να παρακολουθούν όλους τους διαθέσιμους πόρους (ελαστικά, βλάβες, αξιοπιστία). Παίζοντας κάρτες αγώνων, κινούνται κατά μήκος της γραμμής και με τον τρόπο αυτό ξοδεύουν πόρους. Η κίνηση μπορεί να επηρεαστεί από τις τροχιές στην πίστα, την ευθεία, τις γωνίες και τμήματα επιβραδύνσης, τους αντιπάλους και άλλα ειδικά γεγονότα όπως τις κίτρινες ή μπλε σημαίες.

 


Εκδότης :
Gotha Games
Σχεδιαστής :
Alessandro Lala
Αριθμός Παικτών :
1,2,3,4,5,6
Διάρκεια Παιχνιδιού :
120
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Κείμενο :
Minor
Σκηνικό :
Modern
Θέμα :
Activities/Sports
Υποκατηγορία :
Racing
Μηχανισμοί :
Drafting,Hand Management
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission