ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage_planet_steam

Planet Steam

Τιμή
51,50 €
29,90 €

Complexity

Μέγιστη

Καθόλου

2-5

120 λεπτά

12+

Greek Flag2 

2dimage_planet_steam
3dimage_planet_steam
ingame_planet_steam
content_planet_steam
cards_planet_steam
cards2_planet_steam

Καλώς ήρθατε αγαπητοί Ιμπεριαλιστές. Βρισκόμαστε στο έτος 2415. Η διαπλανητική ομοσπονδία (IPF) έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τους προηγούμενους αιώνες. Όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις έχουν παρθεί για την κατάκτηση του επονομαζόμενου πλανήτη "Steam". Ο πυρήνας του πλανήτη αποτελείται από διάφορα υλικά σε θερμοκρασία 6.500 º Κελσίου, συμπεριλαμβανομένου και του νερού. Χρειάστηκαν περισσότερα από 100 χρόνια ώστε να ολοκληρωθεί το πρώτο τετράγωνο των 42 διόδων από την επιφάνεια στον πυρήνα.

Αλλά τώρα έχει φτάσει η ώρα. Από κάθε δίοδο βγαίνει ζεστός ατμός ο οποίος είναι η βάση για την παραγωγή πρώτων υλών. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε και να επεξεργαστείτε αυτόν τον ατμό, πρέπει να τοποθετηθούν πλατφόρμες πάνω στις διόδους. Αργότερα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πλατφόρμες για να συνδέσουμε τις δεξαμενές καθαρισμού του νερού. Χρησιμοποιώντας διάφορους εκσκαφείς, μπορούμε να εξορύξουμε κι άλλα υλικά όπως ενέργεια, μετάλλευμα και κρυστάλλους από τον ατμό. Αυτά τα υλικά είναι σημαντικά. Θα τα χρειαστείτε για να χτίσετε τις Αυτοκρατορίες σας. Θα χρειαστεί να αυξήσετε την χωρητικότητα των αποβατικών σκαφών σας για να πάρετε από τον πλανήτη τα υλικά που εξορύξατε. Αγοράστε και πουλήστε τα υλικά σας στο Κέντρο Συναλλαγών για κέρδος, καθώς το συνάλλαγμα είναι –όπως και στην Γη- σε έλλειψη στον Steam. Για να σας βοηθήσει στις φιλότιμες προσπάθειές σας, η IPF έχει τοποθετήσει διάφορους ειδικούς στη διάθεσή σας- αλλά το να βρείτε τον ειδικό που χρειάζεστε μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο.

Το Planet Steam είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο 2 ως 5 παίκτες αναλαμβάνουν σε μια ατμώδη και πολύβουη κατάσταση να διαγωνιστούν για την απόκτηση εξοπλισμού, να διεκδικήσουν περιοχές, να εξορύξουν υλικά και να αποκτήσουν πλούτη. Αφού εξορύξουν υλικά χρησιμοποιώντας εκσκαφείς και δεξαμενές, οι παίκτες πρέπει να πουλήσουν και να αγοράσουν αυτά τα υλικά σε μια ευμετάβλητη και ρευστή αγορά. Παρόλα αυτά, μόνο διαμέσου σωστής διαχείρισης πόρων και έξυπνης εκμετάλλευσης της προσφοράς και ζήτησης μπορεί ένας παίκτης να υπερισχύσει!

    Ellinikoi Kanones 


Related Products:

Σχεδιαστής :
Heinz-Georg Thiemann
Μηχανισμοί :
Auction/Bidding,Commodity Speculation
Θέμα :
Business
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Maximum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
120
Εκδότης :
Fantasy Flight Games
Υποκατηγορία :
Economic
Σκηνικό :
Steampunk
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission