ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

pagoda_2dimage

Pagoda

Τιμή
27,50 €
18,00 €

Complexity

Ελάχιστη

Καθόλου

2

30 λεπτά

8+

 Greek Flag2
pagoda_2dimage
pagoda_3dimage
pagoda_image
Out of stock

Το Pagoda είναι ένα παιχνίδι για 2 παίκτες όπου κατασκευάζουμε ορόφους σε μέχρι και έξι παγόδες. Κάθε παίκτης έχει 5 ανοικτές και 2 κλειστές χρωματιστές κάρτες και χρησιμοποιούν αυτές τις κάρτες για να χτίσουν χρωματιστές κολόνες και πατώματα στις παγόδες. Αν κάποιος τοποθετήσει μια κολόνα σε έναν όροφο τότε όλες οι υπόλοιπες κολώνες του ορόφου πρέπει να είναι από το ίδιο χρώμα. Ο παίκτης που τοποθετεί την τέταρτη κολόνα βάζει και ένα νέο πάτωμα ίδιου χρώματος με τις κολόνες.

 

Οι παίκτες σκοράρουν πόντους κάθε φορά που τοποθετούν κάποια κολόνα, με τις βασικές κολόνες να αξίζουν 1 πόντο η μια, οι κολόνες του δευτέρου ορόφου 2 πόντους η μία και πάει λέγοντας. Όταν κάποιος τοποθετεί ένα πάτωμα τότε σκοράρει ένα πόντο και παίρνει δώρο 2 ενέργειες ανάλογα με το χρώμα του πατώματος. Στον πέμπτο όροφο μόνο 2 κολόνες μπορούν να τοποθετηθούν και μετά η παγόδα θεωρείτε ολοκληρωμένη. Μόλις 3 παγόδες ολοκληρωθούν το παιχνίδι τελειώνει και ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους είναι ο νικητής.

 

  Ellinikoi Kanones

Εκδότης :
Pegasus Spiele
Σχεδιαστής :
Arve D. Fühler
Αριθμός Παικτών :
2
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Κείμενο :
None
Σκηνικό :
Renaissance-Enlightment
Θέμα :
Construction
Υποκατηγορία :
Great for 2
Μηχανισμοί :
Hand Management
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission