ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-outpost3

Outpost

Τιμή
49,90 €
19,90 €

Complexity

Υψηλή

Λίγο

3-8+

150 λεπτά

12+

2dimage-outpost3
ingame2-outpost8
ingame-outpost7
ingame3-outpost

Σαν διοικητής σε ένα απομακρυσμένο Outpost, η αποστολή σου είναι να χτίσεις και να επεκτείνεις την αποικία σου στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Αγόρασε εργοστάσια και βάλτα σε λειτουργία είτε με ανθρώπους αποίκους είτε με ρομπότ. Παρήγαγε υλικά από τα εργοστάσια για να συγκεντρώσεις πόρους και να επεκτείνεις το δικό σου Outpost. Επένδυσε στις βαρυσήμαντες αποικιακές αναβαθμίσεις στην προσπάθεια σου να γίνεις ο άρχοντας του Outpost

Αυτή είναι η έκδοση της Stronghold Games για αυτό το κλασικό παιχνίδι, το οποίο είχε εκδοθεί αρχικά από την TimJim Games.

Σαν διοικητές, οι παίκτες συναγωνίζονται για να χτίσουν το καλύτερο Outpost σε αυτόν τον απομακρυσμένο κόσμο. Πρέπει να χτίσουν και να στελεχώσουν εργοαστάσια ώστε να παράγουν υλικά, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για να χτίσουν επιπρόσθετα, πιο προσοδοφόρα εργοστάσια, καθώς και για την αγορά οποιασδήποτε από τις 13 αποικιακές αναβαθμίσεις μόλις είναι διαθέσιμες.

Οι αποικιακές αναβαθμίσεις παρέχουν διάφορα πλεονεκτήματα όπως τεχνολογίες παραγωγής, αποθήκευση υλικών, αύξηση του ορίου πληθυσμού, και άλλες επιστημονικές καινοτομίες. Αυτές οι βελτιώσεις αποκτούνται μέσω πλειστηριασμών, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί καθώς οι αναβαθμίσεις που είναι διαθέσιμες είναι πολύ λιγότερες από τον αριθμό των παικτών. Υπάρχουν 3 φάσεις στο παιχνίδι, και σε κάθε φάση μετά την πρώτη ένα νέο πακέτο βελτιώσεων είναι διαθέσιμο για να ποντάρετε.

Κάθε στελεχωμένο εργοστάσιο και βελτίωση αξίζει ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων νίκης ( Από 1 ΠΝ για ένα εργοστάσιο μεταλλευμάτων μέχρι 20 ΠΝ για μια Σεληνιακή Βάση).

Ο διοικητής ο οποίος φτάσει τους 75 πόντους νίκης κερδίζει τον τίτλο του Άρχοντα των Outpost και κερδίζει!

Το Outpost είναι μια επανατύπωση εξεζητημένου «ιερού παιχνιδιού» που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1991. Η έκδοση της Stronghold Games αυτού του υπέροχου παιχνιδιού περιλαμβάνει εξαιρετικά αναβαθμισμένα περιεχόμενα και επίσης το “Kicker Expansion” που δεν έχει εκδοθεί ξανά σχεδιασμένο από τον Tom Lehmann!

 

 


Related Products:

Σχεδιαστής :
Timothy Moore,James Hlavaty
Μηχανισμοί :
Auction/Bidding
Θέμα :
Ruling/Governing
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Κείμενο :
Minor
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Διάρκεια Παιχνιδιού :
150
Εκδότης :
Stronghold Games
Υποκατηγορία :
Economic
Σκηνικό :
Sci-Fi
Αριθμός Παικτών :
6+,4,5,3
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission