ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-milestones6

Milestones

Τιμή
43,90 €
19,90 €

Complexity

Μέση

Καθόλου

2-4

60 λεπτά

10+

2dimage-milestones6
ingame2-milestones
ingame-milestones7
Out of stock

Είστε αριστοκρατικοί οικοδόμοι οι οποίοι χτίζουν την χώρα στο Milestones! Οι παίκτες συνεργάζονται για να φτιάξουν δρόμους, να δημιουργήσουν αγορές και να χτίσουν σπίτια. Με κάθε milestone που στήνεται στο δρόμο, προσωρούν παραπέρα μέσα στη χώρα.

Πάντως, καθώς χτίζουν τη χώρα μαζί, στην προμήθεια δομικών υλικών, είναι ο καθένας μόνος του! Οπότε, πρέπει να αναπτύξετε προσεκτικά το δικό σας δίκτυο αγαθών, το εμπόριο και τη διακίνηση υλικών, κινηθείτε έξυπνα λοιπόν. Ο αριστοκρατικός οικοδόμος που καταλαμβάνει τα πιο ακριβά οικόπεδα θα κερδίσει σίγουρα το παιχνίδι!

Το Milestones χρησιμοποιεί έναν από τους πιο επαναστατικούς μηχανισμούς ("rondells") που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Είναι ένα ατομικό (όχι κοινό) rondell, και αλλάζει συνεχώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με καλό σχεδιασμό και προετοιμασία, θα πρέπει να μείνετε μπροστά στην πηγή υλικών στο rondell σας, ώστε ο Βασιλιάς να μην σας πάρει σημαντικούς εργάτες!

Το Milestones απαιτεί συγχρονισμό και βηματισμό: Χτίστε τη σωστή στιγμή χωρίς βιασύνη, παράγετε τα σωστά προϊόντα χωρίς καθυστέρηση.

 


Related Products:

Σχεδιαστής :
Ralf zur Linde,Stefan Dorra
Μηχανισμοί :
Rondel,Tile Placement
Θέμα :
Construction
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Διάρκεια Παιχνιδιού :
60
Εκδότης :
Stronghold Games
Υποκατηγορία :
Territory Building,Economic
Σκηνικό :
Middle Ages
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission