ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

maria_2dimage

Maria

Τιμή
55,00 €

Complexity

Υψηλή (Πολεμικό)

Λίγο

2-3

210 λεπτά

14+

maria_2dimage
maria_image
maria_image2
maria_image3
Out of stock

Το Μαρία είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στον πόλεμο της αυστριακής διαδοχής, όπου η Αυστρία δέχθηκε επίθεση από την Πρωσία, τη Γαλλία, την Βαυαρία και τη Σαξονία, ενώ μόνο η Μεγάλη Βρετανία, το Ανόβερο και η Ολλανδία τη (με το σχηματισμό του λεγόμενου Pragmatic Army) τη βοήθησαν.

Το Μαρία είναι πρωτίστως ένα παιχνίδι για 3 παίκτες. Ένας παίκτης είναι η Αυστρία, ο δεύτερος είναι η Γαλλία και η Βαυαρία, ενώ ο τρίτος παίκτης έχει το σχιζοφρενικό ρόλο να παίζει την Πρωσία (εχθρός της Αυστρίας) και τον Pragmatic Army (σύμμαχος της Αυστρίας), την ίδια στιγμή. Αυτό γίνεται εφικτό με τη διαίρεση του χάρτη σε δύο μέρη, τον Flanders map και τον Bohemia map.

Το MARIA σας μεταφέρει στην εποχή των αδίστακτων αγώνων για την εξουσία του 18ου αιώνα. Μπορεί να παιχτεί σε 2 παραλλαγές: την μικρότερη, ένα απλοποιημένο εισαγωγικό παιχνίδι ή την μεγαλύτερη, αλλά πιο πλούσια σαν προχωρημένο παιχνίδι, με ταυτόχρονες εκστρατείες στους χάρτες Bohemia και Flanders.

 

  

 


Εκδότης :
Histogame
Σχεδιαστής :
Richard Sivél
Αριθμός Παικτών :
2,3
Διάρκεια Παιχνιδιού :
210
Ελάχιστη Ηλικία :
14
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Κείμενο :
Minor
Σκηνικό :
Renaissance-Enlightment
Θέμα :
Fighting
Υποκατηγορία :
Direct Conflict,Partnerships
Μηχανισμοί :
Hand Management,Maneuvering,Secret Unit Deployment
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission