ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-k25

K2

Τιμή
35,90 €

Complexity

Χαμηλή

Καθόλου

1-5

60 λεπτά

8+

Greek Flag2

2dimage-k25
3dimage-k27
ingame2-k28
ingame3-k25
ingame4-k2
ingame-k26
Out of stock

Το K2 είναι το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Γης καθώς και το δεύτερο πιο επικίνδυνο. Είναι γνωστό σαν το Άγριο Βουνό, καθώς σκοτώνει έναν στους τέσσερις που φτάνουν την κορυφή του… Και στο Κ2 δεν έχει ανέβει ποτέ κανένας τον Χειμώνα.

 

Τώρα οι ομάδες σας στέκονται στη σκιά του, έτοιμες να αναρριχηθούν για τη φήμη και τη δόξα. Γνωρίζετε τους κινδύνους του Κ2 άψογα. Ακραίος καιρός με συχνές και θανάσιμες καταιγίδες, εκτεθειμένες, απότομες και δύσκολες διαδρομές καθώς και έλλειψη οξυγόνου σας περιμένουν κατά την ανάβασή σας στην κορυφή. Θα δοκιμάσετε τις ορειβατικές σας ικανότητες μέχρι θανάτου, θα προσπαθήσετε να φανείτε εξυπνότεροι από τον καιρό που αλλάζει συνεχώς και θα ανησυχείτε συνεχώς για τον εγκλιματισμό των δυο ορειβατών σας. Επίσης υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι έτοιμες να σας πάρουν τη δόξα.

 

Το Κ2 είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο κάθε παίκτης ελέγχει μια ομάδα 2 ορειβατών, οι οποίοι προσπαθούν να αναρριχηθούν στην κορυφή του Κ2 και να επιστρέψουν πριν από τις άλλες ομάδες και πριν το βουνό τους σκοτώσει. Κάθε παίκτης χρησιμοποιεί μια πανομοιότυπη τράπουλα με κάρτες. Χρησιμοποιείτε τις κάρτες για να μετακινήσετε τους ορειβάτες σας στη διαδρομή που απεικονίζεται στο ταμπλό ή για να εγκλιματίσετε τα μέλη της ομάδας. Μπορείτε επίσης να στήσετε μια σκηνή και να περιμένετε για καλύτερο καιρό. Θα πρέπει να επιλέξετε το μονοπάτι σας προσεκτικά, καθώς οι άλλοι ορειβάτες μπορεί να μπλοκάρουν το δρόμο σας, και να λάβετε υπόψη σας τον επερχόμενο καιρό ο οποίος μπορεί να μειώσει τον εγκλιματισμό σας στο 0, σκοτώνοντας τους ορειβάτες σας.

 

Το Κ2 είναι ένα παιχνίδι διαχείρισης καρτών για 1-5 παίκτες, με ισχυρή αλληλεπίδραση και ελάχιστη συμμετοχή του παράγοντα της τύχης το οποίο διαρκεί περίπου 60 λεπτά. Το θέμα του αναπαρίσταται πολύ καλά από τους μηχανισμούς του, συμπεριλαμβάνοντας στοιχεία όπως η αλλαγή του καιρού, η έλλειψη οξυγόνου και ο θάνατος των ορειβατών. Το αποτέλεσμα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι για έμπειρους και μη παίκτες.

 

Το κουτί περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα υλικά, ένα ταμπλό διπλής όψης με δυο διαφορετικές διαδρομές για την κορυφή (εύκολη και δύσκολη) και δυο σετ από πλακίδια καιρού (καλοκαίρι και χειμώνας).

 

   Ellinikoi Kanones

 


Θέμα :
Activities/Sports
Σκηνικό :
Modern
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Διάρκεια Παιχνιδιού :
60
Αριθμός Παικτών :
5,4,3,2,1
Σχεδιαστής :
Adam Kałuża
Εκδότης :
Rebel.pl
Γλώσσα :
Polish,English
Μηχανισμοί :
Simultaneous Action Selection,Hand Management
Υποκατηγορία :
Racing

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission