ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage_imperial

Imperial

Τιμή
54,90 €

Complexity

Μέγιστη

Λίγο

2-6

120 λεπτά

13+

 Greek Flag2

2dimage_imperial
components_imperial
board_imperial
image_imperial
image2_imperial
image3_imperial
Out of stock

Η Ευρώπη βρίσκεται στην εποχή του ιμπεριαλισμού. Διεθνείς Οικονομικοί επενδυτές στοχεύουν στην μεγαλύτερη δυνατή πολιτική επιρροή στην Ευρώπη. Μεγάλη Βρετανία, Γερμανικό Ράιχ, Ρωσική Αυτοκρατορία, Αυστρο-Ουγγαρία, Βασίλειο της Ιταλίας και Δημοκρατία της Γαλλίας ελέγχονται η καθεμιά από διαφορετικούς επενδυτές. Τα έξι ιμπεριαλιστικά έθνη χτίζουν εργοστάσια, στρατεύματα και στόλους για να επεκτείνουν την ισχύ τους στην Ευρώπη. Συγκεντρώνουν φόρους από κατακτημένες περιοχές για να πληρώσουν τους επενδυτές τους. Καθώς ο οικονομικός έλεγχος στα ιμπεριαλιστικά έθνη αλλάζει, υπάρχουν πάντα νέες στρατηγικές συμμαχίες και συγκρούσεις μεταξύ τους.

Οι παίκτες αναπαριστούν τους διεθνείς επενδυτές οι οποίοι παραμένουν στο παρασκήνιο. Υπάρχουν πάντα έξι ιμπεριαλιστικά έθνη τα οποία δρουν στο παιχνίδι, άσχετα με το πόσοι επενδυτές συμμετέχουν. Μόνο ο επενδυτής που έχει τα καλύτερα ανταλλάγματα από τις επενδύσεις του, ο οποίος ελέγχει τα πιο ισχυρά ιμπεριαλιστικά έθνη, και ο οποίος έχει τις μεγαλύτερες διπλωματικές ικανότητες, μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι!

Το Imperial είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής χωρίς τον παράγοντα τύχη από κάρτες ή ζάρια. Οι παίκτες αναπαριστούν τους διεθνείς οικονομικούς επενδυτές και ελέγχουν την Ευρωπαϊκή διπλωματία στην εποχή του ιμπεριαλισμού.

     Ellinikoi Kanones

 


Εκδότης :
Rio Grande Games
Σχεδιαστής :
Mac Gerdts
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5,6+
Διάρκεια Παιχνιδιού :
120
Ελάχιστη Ηλικία :
13
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Maximum
Κείμενο :
Minor
Σκηνικό :
Renaissance-Enlightment
Θέμα :
Business
Υποκατηγορία :
Negotiation,Economic
Μηχανισμοί :
Area Control,Maneuvering,Variable Phase Order,Rondel
Γλώσσα :
English
Θέμα :
Intrigue

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission