ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-homesteaders1

Homesteaders (2nd Edition)

Τιμή
43,00 €

Complexity

Μέση

Λίγο

2-4

90 λεπτά

12+

Greek Flag2 

2dimage-homesteaders1
3dimage-homesteaders
ingame2-homesteaders
ingame-homesteaders4
Out of stock

Το Homesteaders είναι ένα παιχνίδι πλειστηριασμών και διαχείρισης πόρων στο οποίο οι παίκτες ποντάρουν στο να χτίσουν συγκεκριμένους τύπους κτιρίων, και μετά χτίζουν τα επιθυμητά κτίρια αυτού του τύπου. Κάθε γύρος περιλαμβάνει μια φάση εισοδήματος, στην οποία οι παίκτες συγκεντρώνουν πόρους, και την φάση πλειστηριασμού και ανοικοδόμησης, στην οποία οι παίκτες ποντάρουν για την διαθέσιμη γη, και μετά ξοδεύουν τους πόρους τους για να χτίσουν σε αυτή τη γη.

Κάθε κομμάτι γης που είναι διαθέσιμο στον πλειστηριασμό είναι κατάλληλο για συγκεκριμένους τύπους κτιρίων όπως:

  • Κατοικήσιμη περιοχή για κτίρια όπως φάρμες, σπίτια και ράντσα.
  • Βιομηχανική περιοχή για κτίρια όπως χαλυβουργεία, ορυχεία ή σιδηρουργεία.
  • Εμπορική περιοχή για κτίρια όπως το Γενικό κατάστημα, η τράπεζα ή ένας σιδηροδρομικός σταθμός.
  • Ειδική περιοχή για κτίρια όπως ένα Ροντέο ή πανηγύρια.

Σε κάθε γύρο οι πλειστηριασμοί καθορίζουν ποια γη είναι διαθέσιμη, και οι παίκτες θα ποντάρουν για να αποκτήσουν την κατάλληλη γη για το κτίριο που επιθυμούν να χτίσουν εκείνο τον γύρο. Οι παίκτες που δεν αποκτούν ένα κομμάτι γης θα συνεισφέρουν στη θέση του για την ανάπτυξη του σιδηρόδρομου.

Το παιχνίδι παίζεται σε 10 γύρους, χωρισμένους σε 3 στάδια. Οι γύροι 1-4 αποτελούν το στάδιο των οικισμών, οι γύροι 5-8 αποτελούν το στάδιο της μικρής πόλης και οι γύροι 9-10 αποτελούν το στάδιο της μεγάλης πόλης. Τα κτίρια που είναι διαθέσιμα ποικίλουν ανάλογα με το στάδιο, καθώς κτίρια που ήταν σημαντικά κατά το πρώτο στάδιο, όπως φάρμες ή αγορές δεν χρειάζονται πλέον και νέα κτίρια γίνονται σημαντικά καθώς η πόλη μεγαλώνει, όπως ο σταθμός τρένων και τα τερματικά σιδηροδρόμων.

Μετά το τέλος του τελευταίου γύρου και αφού η Πόλη έχει χτιστεί, οι παίκτες αξιολογούν την συνεισφορά τους μετρώντας τους πόντους νίκης που κέρδισαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς και μπόνους πόντους από κτίρια που έχουν χτίσει και αφαιρούν την ποινή για ανεξόφλητα χρέη. Ο παίκτης με το μεγαλύτερο σκορ έχει συνεισφέρει το περισσότερο στην αναπτυσσόμενη Πόλη, και θα δώσει στην Πόλη το όνομά του, καθώς ανακηρύσσεται νικητής του παιχνιδιού!

 

   Ellinikoi Kanones


Σχεδιαστής :
Alex Rockwell
Μηχανισμοί :
Auction/Bidding
Θέμα :
Construction
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Κείμενο :
Minor
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Εκδότης :
Tasty Minstrel Games
Υποκατηγορία :
Economic
Σκηνικό :
Western
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission