ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

glory_to_rome_2dimage

Glory to Rome: Black Box Edition

Τιμή
28,00 €

Complexity

Μέση

Πολύ

2-5

60 λεπτά

12+

glory_to_rome_2dimage
glory_to_rome_image
glory_to_rome_image2
Out of stock

Το 64 μ.Χ. μια μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από τις φτωχογειτονιές της Ρώμης εξαπλώθηκε γρήγορα και κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, ακόμα και το αυτοκρατορικό παλάτι. Μόλις μαθαίνει τα νέα ο αυτοκράτορας Νέρωνας Καίσαρας σπεύδει γρήγορα στην Ρώμη από την ιδιωτική του κατοικία στο Antium και στήνει καταβλυσμούς για τους άστεγους πλέον κατοίκους.

Δίνοντας αναφορά κατευθείαν στον Νέρωνα, είστε υπεύθυνοι για την επανοικοδόμηση των κτιρίων που χάθηκαν στη φωτιά και την αποκατάσταση της Φήμης της Ρώμης.

Το Glory to Rome είναι ένα παιχνίδι με κάρτες στο οποίο διαχειρίζεστε πόρους και χτίζεται κτίρια με ένα καινούριο μηχανισμό. Κάθε κάρτα μπορεί να ενεργήσει σαν κτίριο, σαν προστάτης, σαν υλικό εξόρυξης, ή σαν ένα πολύτιμο υλικό, ωθώντας πολύ συχνά τους παίκτες σε δύσκολες αποφάσεις σχετικά με το πως θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η κάθε κάρτα. Επιπλέον, οι περισσότερες ενέργειες γίνονται από τις κάρτες της στίβας των σκάρτων, δίνοντας στους παίκτες μερικό έλεγχο για το ποιες κάρτες είναι διαθέσιμες στους αντιπάλους.

Το σκοράρισμα είναι συνδυασμός ανοικοδόμησης κτιρίων και αποθήκευσης πόρων, με μπόνους στο τέλος του παιχνιδιού για την αποθήκευση διαφορετικών υλικών.Η διάρκεια του παιχνιδιού ελέγχεται από τους παίκτες και μπορεί να τροποποιηθεί με διάφορους τρόπους.

Η ευχάριστη εικονογράφηση και το μικρό βιβλίο οδηγιών αντιτίθενται στην βαριά στρατηγική και τα στοιχεία τακτικής του Glory to Rome.

     


Σχεδιαστής :
Ed Carter,Carl Chudyk
Μηχανισμοί :
Hand Management,Variable Phase Order,Drafting
Θέμα :
Construction
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Κείμενο :
Full
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Διάρκεια Παιχνιδιού :
60
Εκδότης :
Cambridge Games Factory
Υποκατηγορία :
Card Game,Economic
Σκηνικό :
Antiquity
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission