ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage_gladiatori

Gladiatori

Τιμή
47,50 €
24,00 €

Complexity

Μέγιστη

Καθόλου

1-4

90 λεπτά

14+

2dimage_gladiatori
3dimage_gladiatori
ingame_gladiatori
ingame2_gladiatori
ingame3_gladiatori

Την εποχή της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας, η μάχη των μονομάχων ήταν το πιο δημοφιλές είδος διασκέδασης. Πολεμιστές από όλα τα μέρη της Αυτοκρατορίας συμπεριλαμβάνονταν στις επιδείξεις, ακόμα και γυναίκες μονομάχοι. Τόση φήμη και δόξα υπήρχε εκεί, που κάποιοι πλούσιοι Ρωμαίοι πολίτες, και σε μερικές περιπτώσεις και αριστοκράτες, συμμετείχαν επίσης.

Τώρα ήρθε η δική σας ώρα για να κερδίσετε την αιώνια δόξα της Αρένας. Πολεμήστε για την τιμή, την φήμη και για τη ζωή σας!

 

Το Gladiatori είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι καθοδηγούμενο από κάρτες στο οποίο οι παίκτες παίρνουν τους ρόλους των μονομάχων στην Αρχαία Ρωμαική Αυτοκρατορία.

Η επιλογη ενεργειών οδηγεί την κίνηση των μονομάχων στο ταμπλό. Οι κάρτες μάχης δίνουν ενέργεια στις κινήσεις των χαρακτήρων και χρησιμοποιούνται ως πόντοι ζωής. Οι χαρακτήρες μπορούν να διαμορφωθούν, και κάθε παίκτης πρέπει να διαλέξει τον συνδυασμό καρτών, τις δεξιότητες του χαρακτήρα του, και να συμμετέχει στους πλειστηριασμούς για τα αντικείμενα της Αρένας. Στο τέλος, ο νικητής καθορίζεται από τους πόντους νίκης – ή απλά μένοντας ο μοναδικός ζωντανός!


Related Products:

Εκδότης :
Giochix
Σχεδιαστής :
Michele Quondam
Αριθμός Παικτών :
1,2,3,4
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Ελάχιστη Ηλικία :
14
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Maximum
Κείμενο :
None
Σκηνικό :
Antiquity
Θέμα :
Fighting
Υποκατηγορία :
Direct Conflict,Great for 2,Miniature Game,Card Game
Μηχανισμοί :
Action Points,Variable Player Powers,Auction/Bidding,Drafting
Γλώσσα :
English,French,Italian,German,Chinese

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission