ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

gear&piston_2dimage

Gear & Piston

Τιμή
47,00 €
19,90 €

Complexity

Χαμηλή

Καθόλου

2-6

30 λεπτά

8+

gear&piston_2dimage
gear&piston_3dimage
gear&piston_image2
gear&piston_image3
gear&piston_image4
gear&piston_image5
Out of stock

Είμαστε στο 1888 και όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου οι άνθρωποι μιλάν για ένα μεταφορικό μέσο δίχως άλογα. Μιλάνε επίσης για τον Jenatzy, τον Cugnot, τον Benz, τον Diesel, τον Atkinson, και τον Butler πραγματικούς οραματιστές με πάθος για δημιουργία, πρόοδο και επιτυχία. Αλλά αυτό το παιχνίδι δεν είναι για αυτούς τους γίγαντες της μηχανικής.

Όχι στο Gears & Pistons παίρνεις το ρόλο ενός από τους άσημους ήρωες της ιστορίας που με πενιχρά μέσα αλλά μεγάλη θέληση προσπάθησαν να φτιάξουν το πρώτο πρωτότυπο για τους επενδυτές που βλέπουν κέρδος στον τομέα των μεταφορών. Θα καταφέρεις να αλλάξεις την ιστορία στην  μηχανοκίνητη μετακίνηση και να κερδίσεις τον αγώνα στο Gear and Piston; Με λίγη τύχη μπορεί και να τα καταφέρεις. Στην χειρότερη προσπάθησε να μην ανατιναχτείς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο παιχνίδι κάθε παίκτης φτιάχνει ένα αυτοκινούμενο πρωτότυπο δρώντας σε διάφορες τοποθεσίες. Μπορείς να βρεις νέες πατέντες στο γραφείο Ευρεσιτεχνιών, να κοιτάξεις για ευκαιρίες στο χάος του σκουπιδότοπου, να πάρεις το πάνω χέρι απέναντι στον ανταγωνισμό κάνοντας σκοτεινές συμφωνίες στα κακόφημα σοκάκια της πόλης, και τέλος μπορείς να κατασκευάσεις το πρωτότυπό σου στο εργαστήριο σου. Όλα αυτά για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες των 2 επενδυτών οι οποίοι στο τέλος θα αξιολογήσουν το πρωτότυπό σου. Με σωστό προγραμματισμό και λίγη τύχη η επιτυχία είναι σίγουρη. Πάρε τα κατσαβίδια σου και το καλύτερο γράσο σου και ξεκίνα να δουλεύεις με τα γρανάζια και τα πιστόνια.

     

 


Related Products:

Σχεδιαστής :
Jukka H?ysniemi
Μηχανισμοί :
Worker Placement,Tile Placement,Hand Management,Drafting
Θέμα :
Construction,Business
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Εκδότης :
LudiCreations
Σκηνικό :
19th-early 20th c.
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5,6
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission