ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-firenze8

Firenze

Τιμή
26,50 €

Complexity

Μέση

Αρκετό

2-4

60 λεπτά

12+

2dimage-firenze8
3dimage-firenze
ingame-firenze6
ingame2-firenze5
Out of stock

Στην Φλωρεντία του 12ου – 14ου αιώνα, οι ισχυρές και με μεγάλη επιρροή οικογένειες της πόλης δεν ανταγωνίζονται απλώς μεταξύ τους στο εμπόριο και την πολιτική. Προσπαθούν επίσης να ξεπεράσουν η μια την άλλη χτίζοντας ψηλούς πύργους, κυρίως τετραγωνικής βάσης, σαν σύμβολα της κοινωνικής τους θέσης.

Σ’ αυτό το παιχνίδι, είστε οι πρωτομάστορες που δουλεύουν στις κατασκευές των πύργων των οικογενειών. Χτίζετε τους πύργους με διαφορετικού χρώματος τουβλάκια τα οποία παίρνετε από τις κάρτες του παιχνιδιού. Αλλά προσοχή: Από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε την κατασκευή ενός πύργου, θα πρέπει να συνεχίζετε την ανέγερσή του σε κάθε γύρο, αλλιώς θα κατεδαφιστεί σαν εγκαταλειμμένο κτίριο. Δώστε προσοχή στις κινήσεις των άλλων παικτών, ώστε να μην αρπάξουν από τα χέρια σας τις δουλειές στις οποίες υπολογίζατε!

Λαμβάνετε Πόντους Φήμης για τις ολοκληρωμένες κατασκευές. Όποιος συγκεντρώσει τους περισσότερους Πόντους Φήμης στο τέλος του παιχνιδιού είναι ο νικητής.

Το Firenze είναι ένα ευπρόσιτο παιχνίδι στρατηγικής το οποίο συνδυάζει άψογα καινούργιους αλλά και δοκιμασμένους μηχανισμούς. Λόγω ότι το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει κάθε φορά με διαφορετικό στήσιμο, κάθε παρτίδα παίζεται διαφορετικά, εξασφαλίζοντας έτσι ποικιλία.

 

 

 


Σχεδιαστής :
Andreas Steding
Μηχανισμοί :
Tile Placement,Hand Management
Θέμα :
Construction,Business
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Κείμενο :
Significant
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Διάρκεια Παιχνιδιού :
60
Εκδότης :
Pegasus Press
Υποκατηγορία :
Economic
Σκηνικό :
Middle Ages
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission