ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage_dungeon_petz

Dungeon Petz

Τιμή
39,90 €

Complexity

Υψηλή

Καθόλου

2-4

90 λεπτά

13+

2dimage_dungeon_petz
cards_dungeon_petz
contents_dungeon_petz
contents2_dungeon_petz
ingame_dungeon_petz
mainboard_dungeon_petz
Out of stock

Γίνετε ο ηγέτης μιας οικογένειας καλικάτζαρων η οποία μόλις άρχισε μια νέα επιχείρηση – να εκτρέφει και να πουλάει κατοικίδια. Σας ακούγεται απλό και ασφαλές ; Λοιπόν, ξεχάσαμε να σας αναφέρουμε ότι αυτά τα κατοικίδια είναι για άρχοντες των μπουντρουμιών. Αυτό σημαίνει μαγικά, δραστήρια και μερικές φορές θυμωμένα τέρατα που ζητούν συνεχώς προσοχή και την ύστατη στιγμή που θέλετε να επιδείξουν τις ικανότητες τους για τους αγοραστές είναι άρρωστα ή ενεργούνται. Μερικές φορές είστε ακόμα και περιχαρής που τα ξεφορτωθήκατε – αλλά το κέρδος είναι απίστευτο.

Το Dungeon Petz είναι ένα αυτόνομο σετ παιχνιδιού στον κόσμο του Dungeon Lords φτιαγμένο μέσα στο επιτραπέζιο παιχνίδι με το ίδιο όνομα. Το παιχνίδι αποτελείται από αρκετούς γύρους στους οποίους οι παίκτες χρησιμοποιούν ασυνήθιστη τοποθέτηση μηχανισμών (οι παίκτες ταυτόχρονα προετοιμάζουν διαφορετικού μεγέθους ομάδες από καλικάτζαρους ώστε να παίξουν πιο νωρίς από τους άλλους) για να προετοιμαστούν για το δύσκολο έργο του να μεγαλώσουν τα νεογνά και να ικανοποιήσουν την κάθε τους ανάγκη οι οποίες παριστάνονται από κάρτες ώστε να τα πουλήσουν ως μεγάλα τρομακτικά πλάσματα σε άρχοντες των μπουντρουμιών. Στο μεταξύ πηγαίνουν και σε ποικίλους διαγωνισμούς στους οποίους αναδεικνύουν τα κατοικίδια τους, λαμβάνοντας περισσότερους πόντους.

 


Σχεδιαστής :
Vlaada Chvátil
Μηχανισμοί :
Auction/Bidding,Hand Management,Worker Placement
Θέμα :
Business
Ελάχιστη Ηλικία :
13
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Εκδότης :
Z-Man Games
Υποκατηγορία :
Economic
Σκηνικό :
Fantasy
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission