ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

doomtown_reloaded_2dimage

Doomtown: Reloaded

Τιμή
37,50 €

Complexity

Υψηλή

Πολύ

2-4

30 λεπτά

 12

doomtown_reloaded_2dimage
doomtown_reloaded_image
doomtown_reloaded_image22
doomtown_reloaded_image3
Out of stock

Το κλασικό παιχνίδι συλλεκτικών καρτών Deadlands: Doomtown επιστρέφει ως μια επεκτάσιμη έκδοση στο Doomtown: Reloaded. Με τέσσερις φατρίες που μάχονται για τον έλεγχο της Gomorra, California το Doomtown: Reloaded σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας τράπουλα από ένα σταθερό σύνολο των καρτών στο κουτί. Παίξτε τις κάρτες σας για να ελέγξετε τις πράξεις στην πόλη, και χρησιμοποιήστε τις ενέργειες, τα εξάγωνα, και άλλα για να ανατρέψετε τους αντιπάλους σας.

Τα πιστολίδια γίνονται μέσω ενός μηχανισμού πόκερ καθώς κάθε κάρτα έχει ένα σύμβολο και μια αξία. Η τράπουλά σας είναι πλαισιωμένη σε  μία από τις τέσσερις κύριες ομάδες που προσπαθούν να ελέγξουν τη Gomorra, California, και αυτές είναι οι εξής:

The Law Dogs: Ο σερίφης και οι αναπληρωτές του, επιφορτισμένοι με την επιβολή του νόμου και της τάξης σε μια εξαιρετικά χαοτική πόλη.

The Sloane Gang: Η κύρια αιτία του χάους, ο Sloane η συμμορία του παίρνουν ό, τι θέλουν, δεν έχει σημασία ποιο είναι το κόστος.

The Morgan Cattle Company: Πρόοδος και επενδύσεις, η Morgan Cattle έχει μετακινηθεί προς τα γύρω εδάφη και χρησιμοποιεί τις βαθιές της τσέπες για να επηρεάσει την πόλη.

The Fourth Ring: Είναι το τσίρκο που είναι εδώ και μήνες στην πόλη, αλλά ορκίζομαι ότι μόλις έφτασε ...

 


Εκδότης :
Alderac Entertainment Group
Σχεδιαστής :
Dave Williams (II),Mark Wootton
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Κείμενο :
Full
Σκηνικό :
Western
Θέμα :
Fighting
Υποκατηγορία :
LCG
Μηχανισμοί :
Hand Management,Area Control,Variable Player Powers,Betting
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission