ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-core-worlds4

Core Worlds

Τιμή
32,90 €

Complexity

Μέση

Πολύ

2-5

90 λεπτά

10+

2dimage-core-worlds4
ingame-core-worlds1
core_worlds_cards
core_worlds_card
core_worlds_planet
core_worlds_player_board
core_worlds_troop
Out of stock

Το αρχαίο Galactic Realm, διοικούμενο από τους Core Worlds του γαλαξία, βρίσκεται σε μαρασμό. Πλέον, τα βαρβαρικά βασίλεια που βρίσκονται πέρα από τα σύνορα του γαλαξία, συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους, επιλέγοντας αυτή την κρίσιμη στιγμή να χτυπήσουν στην καρδιά της παρακμάζουσας δημοκρατίας, εγκαθιδρύοντας νέες αυτοκρατορίες χτισμένες πάνω στις στάχτες των αποσυντιθέμενων πολιτισμών. Αλλά αυτά τα μακρινά συστήματα δεν είναι ακόμα αρκετά ισχυρά ώστε να εμπλακούν άμεσα με τις δυνάμεις των Core Worlds. Τα νεαρά βασίλεια πρέπει πρώτα να «ωριμάσουν» στις άκρες των καταρρεόντων συνόρων, αναπτύσσοντας νέους τύπους μονάδων και πιο έξυπνες τακτικές. Πρέπει να εξασφαλίσουν την παροχή ενεργειακών υλικών ώστε να εξαπολύσουν επίθεση με μεγαλοπρεπείς στόλους και ακαταμάχητο στρατό ξηράς. Τότε, τη σωστή χρονική στιγμή, πρέπει να χτυπήσουν στον ίδιο τον πυρήνα του γαλαξία, διεκδικώντας τους πιο ένδοξους πλανήτες για αυτούς. Το βαρβαρικό βασίλειο που θα επιτύχει αυτούς τους στόχους θα διαμορφώσει τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία στον γαλαξία… και θα κυβερνήσει τους Core Worlds!

 

Κάθε παίκτης ελέγχει μια βαρβαρική Αστρική Αυτοκρατορία η οποία αναπαρίσταται από πολλές κάρτες. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες εισβάλουν στους Κόσμους και ενσωματώνουν νέες μονάδες και τακτικές στην αυτοκρατορία τους. Κάθε κάρτα δείχνει τους στην επάνω δεξιά γωνία. Ο παίκτης που θα κατέχει τους περισσότερους πόντους Αυτοκρατορίας στο τέλος του παιχνιδιού είναι ο νικητής!

 

Το Core Worlds είναι ένα παιχνίδι με κάρτες για 2-5 παίκτες στο οποίο σκοπός είναι να μαζέψεις τις καλύτερες κάρτες στο χέρι σου. Τα παρακάτω είναι τα κεντρικά στοιχεία του Core Worlds:

Κεντρική ζώνη: Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, νέες κάρτες σηκώνονται από τις πέντε Γαλαξιακές Στοίβες και τοποθετούνται φανερές στην Κεντρική Ζώνη, την κοινή περιοχή παιχνιδιού. Αυτές οι κάρτες περιλαμβάνουν νέες μονάδες και τακτικές τις οποίες οι παίκτες ενσωματώνουν στις αυτοκρατορίες τους, καθώς και Κόσμοι στους οποίους μπορούν να εισβάλουν.

Αυτοκρατορία: Κάθε παίκτης αντιπροσωπεύει μια Αυτοκρατορία η οποία ξεκινάει με ένα Αρχικό Κόσμο και με τις αρχικές κάρτες. Η αυτοκρατορία ενός παίκτη αποτελείται από όλες τις κάρτες που έχει στο χέρι του, στην στοίβα που τραβάει, στο σωρό των σκάρτων και στην εμπόλεμη ζώνη (ταμπλό).

Ισχύς στόλου: Κάθε Κόσμος κατέχει μια Ισχύ Στόλου η οποία αντιπροσωπεύει τα διαστημόπλοια που τον υπερασπίζονται από τις επιθέσεις. Η Ισχύς του Στόλου ενός κόσμου πρέπει να ταιριάζει ώστε να γίνει επιτυχημένη εισβολή στον Κόσμο αυτό. Πολλές μονάδες αποτελούν την ισχύ του Στόλου την οποία ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει για να εισβάλει σε ένα κόσμο.

Ισχύς Ξηράς: Κάθε Κόσμος κατέχει μια Ισχύ Ξηράς η οποία αντιπροσωπεύει το πεζικό και άλλες επίγειες δυνάμεις οι οποίες τον προστατεύουν από επίθεση στην επιφάνειά του. Η Ισχύς Ξηράς ενός κόσμου πρέπει να ταιριάζει ώστε να γίνει επιτυχημένη εισβολή στον Κόσμο αυτό. Πολλές μονάδες αποτελούν την ισχύ Ξηράς την οποία ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει για να εισβάλει σε ένα κόσμο.

Εισβολή: Για να προσθέσει νέους Κόσμους στην Αυτοκρατορία του, ο παίκτης πρέπει να εξαπολύσει Εισβολές. Ένας παίκτης εκτελεί μια Εισβολή ξεσκαρτάροντας αρκετές κάρτες από την εμπόλεμη ζώνη του ώστε να φτάσει την Ισχύ του Στόλου και την Ισχύ Ξηράς του Κόσμου στον οποίο εισβάλει.

Εμπόλεμη Ζώνη: Η αυτοκρατορία κάθε παίκτη περιλαμβάνει μια εμπόλεμη ζώνη, μια περιοχή μπροστά σε κάθε παίκτη όπου φαίνονται οι κατακτημένοι Κόσμοι. Οι παίκτες παρατάσσουν επίσης τις μονάδες τους από τα χέρια τους φανερές μέσα στην εμπόλεμη ζώνη τους, και μετά χρησιμοποιούν αυτές τις μονάδες για να εισβάλουν σε νέους Κόσμους.

 

 


Σχεδιαστής :
Andrew Parks
Μηχανισμοί :
Hand Management,Deck Building,Drafting
Θέμα :
Fighting,Ruling/Governing
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Κείμενο :
Full
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Εκδότης :
Stronghold Games
Υποκατηγορία :
Civilization,Card Game
Σκηνικό :
Sci-Fi
Αριθμός Παικτών :
5,4,3,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission