ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-copycat5

Copycat

Τιμή
43,00 €

Complexity

Μέση

Καθόλου

2-4

95 λεπτά

12+

 Greek Flag2

2dimage-copycat5
ingame-copycat2
Out of stock

Σε ένα μύθο που αποδίδεται κοινώς στον Αίσωπο, ένας ανόητος διακόσμησε τον εαυτό του με δανεικά φτερά για να κάνει τον εαυτό του να φαίνεται πιο μεγαλοπρεπής απ’ ότι ήταν, μόνο και μόνο για να εκτεθεί από τους συμπολίτες του. Αν και ο μύθος είναι αρχαίος, το ηθικό δίδαγμα, δηλαδή το να μην κορδώνεσαι με δανεικά φτερά γιατί κινδυνέυεις να εκτεθείς, είναι ακόμη επίκαιρος σήμερα. Και δεν χρειάζεται να ζεις σε μπανανία, οπού η διαφθορά, η προδοσία και η εξαπάτηση είναι συνηθισμένα φαινόμενα, όπως και το να δωροδοκείσαι, το να εξαπατάσαι και το να ξεγελιέσαι. Μπορεί να συμβεί και στον δικό σου κύκλο φίλων, το οποίο μπορεί να έχει ένα εξαιρετικά οδυνηρό και πικρό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα μπορεί να συμβεί και στη μεγάλη σκηνή της πολιτικής. Στην πραγματικότητα, η πολιτική είναι ένα κέντρο εξελίξεων από πεινασμένους για εξουσία και εγωκεντρικές προσωπικότητες, οι οποίοι συνήθως δε θα σταματήσουν πουθενά ώστε να προωθήσουν τη δική τους πολιτική καριέρα και ατζέντα. Χρήματα αλλάζουν χέρια, κενές υποσχέσεις δίνονται, ψέματα χωρίς ντροπή λέγονται και η εξουσία καταχράται. Και.. κάποιοι άνθρωποι αγοράζουν ακόμα και τα ιατρικά τους πτυχία!

 

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή γεγονότα, είτε σε εικόνα είτε σε περιεχόμενο, είναι εντελώς συμπτωματική και καθόλου σκόπιμη!

 

Βάλε τον εαυτό σου στη θέση ενός πολιτικού και ξεκίνα την πολιτική σου εκστρατεία. Στο “Copycat”, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα: δεν έχει σημασία πως εκλέχθηκες, αλλά το ότι εκλέχθηκες. Συγκέντρωσε Πόντους Νίκης για να διαβείς στο μονοπάτι της καριέρας όσο πιο μακριά γίνεται. Οπότε, άσε στην άκρη τις ηθικές σου αναστολές, σήκωσε τα μανίκια σου και ξεκίνα την πολιτική σου εκστρατεία!

 

   Ellinikoi Kanones


Related Products:

Σχεδιαστής :
Friedemann Friese
Μηχανισμοί :
Simultaneous Action Selection,Hand Management,Deck Building,Variable Phase Order,Worker Placement
Θέμα :
Intrigue
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Διάρκεια Παιχνιδιού :
95
Εκδότης :
Rio Grande Games
Υποκατηγορία :
Card Game,Racing
Σκηνικό :
Modern
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission