ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage_remnants

City of Remnants

Τιμή
54,00 €

Complexity

Υψηλή

Αρκετό

2-4

90 λεπτά

13+

2dimage_remnants
3dimage_remnants
components_remnants
card_remnants
components2_remnants
components3_remnants
Out of stock

Μια Πόλη χτισμένη από τον Πόλεμο

Καυτή βροχή πέφτει πάνω σε μια παγωμένη πόλη που σαπίζει. Εδώ οι Yugai, ένα είδος ανθρωπόμορφων πολεμιστών, παρατούν τους επιζώντες των κόσμων που έχουν λεηλατήσει και καταστρέψει. Είναι μια φυλακή και ένα εργοτάξιο, ένα μέρος για αυτούς που επέζησαν της επιδρομής των Yugai για να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους σαν σκλάβοι. Αυτό είναι το Gatorum, η πόλη των απομειναριών (City of Remnants). Στο City of Remnants, οι παίκτες παίρνουν τους ρόλους ηγετών συμμοριών, κάθε μια με τις δικές της μοναδικές ικανότητες και τα δικά της κίνητρα. Οι παίκτες θα συγκρουστούν για τον έλεγχο της πόλης, αλλά μόνο ο νικητής θα καθορίσει το μέλλον της πόλης.

 

Οδηγήστε τη συμμορία σας στην κυριαρχία της πόλης

Ξεκινήστε ανοιχτό πόλεμο στους  δρόμους του Gatorum.

Αναπτύξτε την περιοχή σας με ποικίλες εγκληματικές βάσεις.

Αγοράστε παράνομα όπλα και τεχνολογία στην μαύρη αγορά.

Προσλάβετε τους καλύτερους φονιάδες, κλέφτες και απατεώνες που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα.

Αποφύγετε να τραβήξετε την προσοχή των δυνάμεων ασφαλείας των Yugai.

 

Στο City of Remnants, 2-4 παίκτες παλεύουν για εξουσία σε έναν δυστοπικό κόσμο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σας οδηγήσουν στην νίκη. Ποντάρετε για μέλη συμμοριών που θα σας παρέχουν μια πληθώρα από σκοτεινές ικανότητες. Πάρτε το προβάδισμα με όπλα και διάφορα άλλα από την μαύρη αγορά. Χτίστε συνοικίες οι οποίες θα σας δώσουν πλεονεκτήματα, παραγωγή και εισόδημα, αλλά προσέξτε, γιατί ένας άπληστος αντίπαλος μπορεί να εισβάλει και να αρπάξει μέσα από τα χέρια σας ότι έχετε δημιουργήσει.

 

Το City of Remnants συνδυάζει διαχείριση πόρων, πλειστηριασμούς και μηχανισμούς προσηλυτισμών με χωρικές τακτικές, ασύμμετρες δυνάμεις παικτών, έλεγχο περιοχών και άμεση σύγκρουση. Μια ποικιλία από εργαλεία, διαφορετικά σε κάθε παιχνίδι, είναι διαθέσιμα για να χτίσετε τη συμμορία σας και να διεκδικήσετε για εσάς την πόλη. Αλλά προσέξτε για την αστυνομική δύναμη των Yugai, οι οποίοι αναμειγνύονται με τα σχέδια όλων! Δημιουργείστε το δικό σας μονοπάτι προς τη νίκη με αυτό το απίστευτο επιτραπέζιο παιχνίδι από τον πρωτοεμφανιζόμενο σχεδιαστή Isaac Vega.

 

 


Εκδότης :
Plaid Hat Games
Σχεδιαστής :
Colby Dauch,Isaac Vega
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Ελάχιστη Ηλικία :
13
Γλώσσα :
English
Μηχανισμοί :
Action points,Area Control,Auction/Bidding,Deck Building,Maneuvering,Hand Management,Variable Player Powers,Worker Placement
Υποκατηγορία :
Economic,Direct Conflict,Territory Building
Θέμα :
Fighting,ruling/Governing
Σκηνικό :
Post Apocalyptic,Sci-Fi
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Κείμενο :
Significant

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission