ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

caverna_2dimage

Caverna

Τιμή
69,90 €

Complexity

Μέγιστη

Αρκετό

1-7

120 λεπτά

12+

caverna_2dimage
caverna_image
caverna_image2
Out of stock

Με τον ίδιο τρόπο όπως και ο προκάτοχός του ( Agricola ) , το Caverna: The Cave Farmers είναι ένα παιχνίδι τοποθέτησης εργατών, με έμφαση στην γεωργία . Στο παιχνίδι , είστε οι ηγέτες μιας μικρής οικογένειας νάνων που ζει σε μια μικρή σπηλιά στα βουνά . Ξεκινάτε το παιχνίδι με ένα γεωργό και τη σύζυγό του , και κάθε μέλος της γεωργικής οικογένειας αντιπροσωπεύει μια ενέργεια που ο παίκτης μπορεί να πάρει σε κάθε γύρο . Μαζί , θα καλλιεργήσετε το δάσος μπροστά από την σπηλιά και θα σκάψετε βαθύτερα στο βουνό. Ετοιμάζετε τα σπήλαια σαν κατοικίες για τους απογόνους σας, καθώς και χώρους εργασίας για τις μικρές επιχειρήσεις .

Το Caverna: The Cave Farmers, το οποίο έχει χρόνο παιχνιδιού περίπου 30 λεπτά ανά παίκτη , είναι ένας πλήρης επανασχεδιασμός του Agricola που υποκαθιστά τις στοίβες καρτών με ένα σύνολο κτιρίων , προσθέτοντας παράλληλα τη δυνατότητα αγοράς όπλων και αποστολής των αγροτών σας σε αναζητήσεις για να αποκτήσετε περαιτέρω πόρους . Ο σχεδιαστής Uwe Rosenberg λέει ότι το παιχνίδι περιλαμβάνει τμήματα του Agricola , αλλά επίσης έχει νέες ιδέες , ειδικά το σπήλαιο , όπου μπορείτε να χτίσετε ορυχεία και αναζητήσετε ρουμπίνια . Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης δύο νέα ζώα : σκύλους και γαϊδούρια .

 

Mayfair Second Edition.

 

  

Αριθμός Παικτών :
3,2,1
Σχεδιαστής :
Uwe Rosenberg
Εκδότης :
Lookout Games
Αριθμός Παικτών :
4,5,6+
Διάρκεια Παιχνιδιού :
120
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Maximum
Κείμενο :
Significant
Σκηνικό :
Middle Ages
Θέμα :
Agriculture
Υποκατηγορία :
Economic
Μηχανισμοί :
Worker Placement
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission