ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

bremerhaven_2dimage

Bremerhaven

Τιμή
49,90 €

Complexity

Υψηλή

Λίγο

1-4

90 λεπτά

12+

 Greek Flag2

bremerhaven_2dimage
bremerhaven_3dimage
bremerhaven_image
bremerhaven_image2
bremerhaven_image3
bremerhaven_image4
Out of stock

Το Bremerhaven είναι ένα καλά δομημένο, αλλά πολύπλοκο οικονομικό παιχνίδι για το περίφημο λιμάνι της πόλης στο βόρειο τμήμα της Γερμανίας . Κάθε παίκτης χτίζει το δικό του μοναδικό λιμάνι και προσπαθεί να επιτύχει τον καλύτερο συνδυασμό από χρήματα και κύρος στο τέλος του παιχνιδιού.

Κάθε γύρο, οι παίκτες προσπαθούν να πάρουν τη μεγαλύτερη επιρροή για τους τομείς δράσης που θέλουν να χρησιμοποιήσουν. Από τη στιγμή που τοποθετούν τις κάρτες επιρροής τους κλειστές , θα πρέπει να παρακολουθήσουν  τι μπορεί να θέλουν να κάνουν οι άλλοι παίκτες. (Μπορείτε να τοποθετήσετε περισσότερες από μία κάρτες σε ένα σημείο.) Οι επιλογές ποικίλουν : Πάρτε ένα νέο πλοίο με νέα προϊόντα στο λιμάνι σας , κλείστε ένα νέο συμβόλαιο, αλλάξτε τις τιμές των τεσσάρων διαφορετικών προϊόντων, βελτιώστε την επιρροή σας, αναπτύξτε το λιμάνι σας, αγοράστε ένα νέο κτίριο, ή απλά αναρριχηθείτε στη ναυτική κλίμακα για να πάρετε περισσότερα χρήματα . Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί: Κάθε πλοίο και κάθε σύμβαση θα παραμείνει στο λιμάνι σας μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. (Οι μεταφορείς και τα τρένα περιμένουν!) Αν αποτύχετε να συντονίσετε τα εισερχόμενα και εξερχόμενα εμπορεύματα , ίσως χρειαστεί να πληρώσετε πρόστιμο για την μη εκπλήρωση μιας σύμβασης!

Το Bremerhaven τελειώνει μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό γύρων , και οι κανόνες αυτοί περιλαμβάνουν και ένα σύντομο παιχνίδι και σόλο κανόνες .

    Ellinikoi Kanones 

Σχεδιαστής :
Robert Auerochs
Μηχανισμοί :
Hand Management,Worker Placement,Time Track,Auction/Bidding,Pick-up and Deliver
Θέμα :
Business
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Κείμενο :
Minor
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Εκδότης :
Lookout Games
Υποκατηγορία :
Economic
Σκηνικό :
Modern
Αριθμός Παικτών :
1,2,3,4
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission