ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

baseball_2045_deluxe_2dimage

Baseball Highlights 2045 Deluxe Edition

Τιμή
59,90 €

Complexity

Χαμηλή

Αρκετό

1-4

45 λεπτά

9+

baseball_2045_deluxe_2dimage
baseball_2045_deluxe_3dimage
baseball_2045_image
baseball_2045_image2
baseball_2045_image3
baseball_2045_image4
baseball_2045_image5
Out of stock

Ξεκινώντας το 2032, τα παιχνίδια μπέιζμπολ είχαν μειωθεί σε έξι συμμετοχές. Οι παίκτες ενθαρρύνθηκαν να έχουν βιονικά εμφυτεύματα στον βραχίονα για να βελτιώσουν τις ρίψεις τους. Αυτά τα cyborgs, ή «Borgs, έγιναν αμέσως δημοφιλή και σύντομα κυριάρχησαν στο πρωτάθλημα. Στο 2041, ρομποτικοί παίκτες εισήχθησαν για να γίνει ξανά ανταγωνιστικό το παιχνίδι.

Τώρα το 2045, οι ανθρώπινοι παίκτες είναι ακόμα στο παιχνίδι και είναι γνωστοί ως Naturals. Αυτοί είναι οι καλύτεροι fielders, αλλά υστερούν, όταν πρόκειται για χτύπημα και ρίψη. Μερικοί Naturals έχουν μάθει κάποια κολπάκια που τους δίνει την ευκαιρία να χτυπήσουν την μπάλα. Αν και είναι δύσκολο για έναν Natural να μπει στο πρωτάθλημα, αυτοί που το πετυχαίνουν γίνονται δημοφιλείς. Πολλοί Naturals έχουν όνομα από τους μεγάλους παίκτες των προ-2032 σεζόν. Οι οπαδοί τους αγαπούν, και η παρουσία τους στην ομάδα εξασφαλίζει καλό εισόδημα!

Η σκηνή έχει πλέον στηθεί! Οι οπαδοί ενεργοποιούνται και ακολοθούν φανατικά τους νέους αγαπημένους τους, είτε είναι «Bots», Borgs ή Naturals!

Η deluxe έκδοση του Baseball Highlights: 2045  συμπεριλαμβάνει όλες τις πρώτες 5 επεκτάσεις (Coaches, Rally Cap, Hitters, Pitchers, Magna Glove).

 


Related Products:

Εκδότης :
Eagle-Gryphon Games
Σχεδιαστής :
Mike Fitzgerald
Αριθμός Παικτών :
1,2,3,4
Διάρκεια Παιχνιδιού :
45
Ελάχιστη Ηλικία :
9
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Κείμενο :
Significant
Σκηνικό :
Sci-Fi
Θέμα :
Activities/Sports
Υποκατηγορία :
Card Game
Μηχανισμοί :
Deck Building,Hand Management
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission