ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-article275

Article 27 The UN Security Council Game

Τιμή
34,90 €

Complexity

Χαμηλή

Καθόλου

3-6

45 λεπτά

10+

Greek Flag2

2dimage-article275
ingame-article276
ingame2-article279
ingame3-article279
article_27_hammer
Out of stock

Δεν είναι εύκολο να είσαι μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, αλλά εσείς έχετε γεννηθεί για την πρόκληση αυτή. Η χώρα σας, σας έχει επιλέξει για να προστατεύσετε τα συμφέροντά της. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να παρακάμψετε τους νόμους, αλλά τι νόημα έχει μια μικρή παρανομία, στο όνομα ενός μεγαλύτερου σκοπού;


Το Article 27 λαμβάνει χώρα σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπου υπάρχουν πια έξι μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Η.Ε. Παίρνετε το ρόλο ενός από αυτά τα μέλη, κάτι που σημαίνει ότι έχετε τη δύναμη του βέτο. Καμία πρόταση δεν μπορεί να περάσει αν ένα μέλος χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του βέτο, γι'αυτό κάντε προσεκτικά τις συμφωνίες σας!

 

Οι διαπραγματεύσεις μπορούν να περιλαμβάνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, απειλές ή ακόμη και αθέμιτη άσκηση επιρροής! Όταν όμως πέσει το σφυρί, είναι ώρα για ψηφοφορία, και τα υπόλοιπα μέλη μπορεί να μην εκπληρώσουν το δικό τους μέρος της συμφωνίας. Στο τέλος, ο παίκτης που έχει κερδίσει την μεγαλύτερη επιρροή είναι ο νικητής... και σπάνια αυτός είναι και ο εντιμότερος!


Το Article 27 διαρκεί περίπου 6 λεπτά ανά παίκτη, και δεν απαιτεί γνώσεις πολιτικής ή προϋπηρεσία στα Ηνωμένα Έθνη για να το διασκεδάσετε. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια διαπραγματεύσεων, θα λατρέψετε το Article 27!

 

 

    Ellinikoi Kanones


Σχεδιαστής :
Dan Baden
Μηχανισμοί :
Voting
Θέμα :
Intrigue
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Διάρκεια Παιχνιδιού :
45
Εκδότης :
Stronghold Games
Υποκατηγορία :
Negotiation
Σκηνικό :
Modern
Αριθμός Παικτών :
5,6+,4,3
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission