ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

ark&noah_2dimage

Ark & Noah

Τιμή
39,90 €

Complexity

Μέση

Καθόλου

2-4

45 λεπτά

8+

ark&noah_2dimage
ark&noah_image
ark&noah_image2
ark&noah_image3
Out of stock

Το Ark & Noah  - πρωτοεμφανίστηκε με το όνομα Diluvium - είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής, στο οποίο οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους όχι μόνο για τους πόντους, αλλά πρέπει επίσης να συνεργαστούν για να οικοδομήσουν και να φορτώσουν  την κιβωτό. Ο καθένας μοιράζεται το έργο της διάσωσης των ζώων, αλλά στο τέλος μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής!

Στο παιχνίδι, οι παίκτες είναι ο Νώε και οι γιοι του, και θα πρέπει να βρουν τα ζευγάρια των ζώων και να τα φορτώσουν  στην Κιβωτό πριν από την έναρξη της πλημμύρας. Σε κάθε γύρο, θα επιλέξουν ποια μέτρα θα λάβουν: Θα Ψάξουν για τα ζώα; Θα μαζέψουν ξύλο, τρόφιμα ή πίσσα; Θα χτίσουν Corrals στο χρώμα τους; Θα τοποθετήσουν ζώα στην Κιβωτό; Αυτή η επιλογή καθορίζει επίσης τη σειρά για τον επόμενογύρο. Οι παίκτες κερδίζουν πόντους από τη φόρτωση των ζώων στα σωστά κοράλλια, ενδεχομένως, στο χρώμα του παίκτη. Έτσι, σε κάθε γύρο υπάρχει μια στρατηγική φάση (επιλογή της αντίστοιχης ενέργειας) και μια τακτική φάση (εκτέλεσης δράσης).

 

     

Σχεδιαστής :
Stefano Groppi
Εκδότης :
Placentia Games
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Average
Κείμενο :
None
Σκηνικό :
Antiquity,Fantasy
Μηχανισμοί :
Area Control
Θέμα :
Construction
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Διάρκεια Παιχνιδιού :
45
Γλώσσα :
English
Μηχανισμοί :
Area Enclosure,Variable Phase Order,Worker Placement

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission