ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

alchemists_2dimage

Alchemists

Τιμή
39,90 €

Complexity

 Μέγιστη

 Λίγο

2-4

120 λεπτά

 13

Greek Flag2 

alchemists_2dimage
alchemists_3dimage
alchemists_image
alchemists_image2
alchemists_image3
alchemists_image4
alchemists_image5
alchemists_image6
Out of stock

Στο Alchemists δύο έως τέσσερις εκκολαπτόμενοι αλχημιστές ανταγωνίζονται για να ανακαλύψουν τα μυστικά της μυστικιστικής τέχνης τους. Πόντοι μπορούν να κερδηθούν με διάφορους τρόπους, αλλά οι περισσότεροι πόντοι κερδίζονται με τη δημοσίευση θεωριών - σωστών θεωριών- και εδώ έγκειται το πρόβλημα.

Το παιχνίδι παίζεται σε έξι γύρους. Κατά την έναρξη του γύρου, οι παίκτες επιλέγουν τη σειρά τους. Εκείνοι που επιλέγουν να παίξουν αργότερα παίρνουν περισσότερες ανταμοιβές.

Οι παίκτες δηλώνουν όλες τις δράσεις τους με την τοποθέτηση κύβων στους διάφορους χώρους δράσης, και στη συνέχεια, κάθε χώρος δράσης εκτελείται με τη σειρά. Οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις από την ανάμειξη των συστατικών και ελέγχουν τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή smartphone (iOS, Android, καθώς επίσης και τα Windows), που επιλέγει αυτόματα τους κανόνες της αλχημείας για κάθε νέο παιχνίδι. Και αν οι αλχημιστές έχουν λαχτάρα για κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό, μπορούν να αγοράσουν μαγικά αντικείμενα για να πάρουν μια επιπλέον ώθηση. Υπάρχουν 9 από αυτά (διαφορετικά για κάθε παιχνίδι), και δεν είναι μόνο πολύ ισχυρά, αλλά και πολύ ακριβά. Αλλά τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτα, όταν υπάρχει ακαδημαϊκή υπερηφάνεια! Και η κατοχή των αντικειμένων αυτών θα σας δώσει σίγουρα κάποια φήμη στο τέλος. Οι παίκτες μπορούν επίσης να κερδίσουν χρήματα από την πώληση φίλτρων αμφιβόλου ποιότητας για τυχοδιώκτες, αλλά τα χρήματα είναι απλά ένα μέσο για τον τελικό σκοπό. Οι αλχημιστές δεν θέλουν πλούτη, έτσι κι αλλιώς. Θέλουν σεβασμό, και ο σεβασμός προέρχεται συνήθως από τη δημοσίευση θεωριών.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η φήμη των παικτών θα πάει πάνω και κάτω. Μετά από έξι γύρους και μια τελική έκθεση, η φήμη θα μετατραπεί σε πόντους. Οι πόντοι θα σημειωθούν επίσης για τα αντικείμενα και τις επιχορηγήσεις. Στη συνέχεια, τα μυστικά της αλχημείας αποκαλύπτονται και οι παίκτες κερδίζουν ή χάνουν πόντους με βάση το αν οι θεωρίες τους ήταν σωστές. Όποιος έχει τους περισσότερους πόντους στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει.

 

 Ellinikoi Kanones

Εκδότης :
Czech Games Edition
Σχεδιαστής :
Matúš Kotry
Ελάχιστη Ηλικία :
13
Διάρκεια Παιχνιδιού :
120
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Γλώσσα :
English
Θέμα :
Science
Σκηνικό :
Middle Ages
Μηχανισμοί :
Action Points,Auction/Bidding,Worker Placement
Υποκατηγορία :
Deduction

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission