ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-agricola7

Agricola

Τιμή
64,00 €

Complexity

Μέγιστη

Πολύ

1-5

120 λεπτά

12+

Greek Flag2 

2dimage-agricola7
argicola_components_without_animeeples
ingame-agricola8
Out of stock

Στο Agricola (Latin for "farmer"), είσαι ένας αγρότης σε μια ξύλινη καλύβα με τη σύζυγο και ελάχιστα ακόμα. Σε ένα γύρο, μπορείς να κάνεις μόνο δυο ενέργειες, μια για σένα και μια για τη σύζυγο, από όλες τις επιλογές που θα βρεις σε μια φάρμα: να μαζέψεις πηλό, ξύλο ή πέτρα, να χτίσεις φράχτες κλπ. Μπορεί να σκεφτείς να κάνεις παιδιά ώστε να μπορείς να κάνεις περισσότερη δουλειά, αλλά πρώτα πρέπει να επεκτείνεις το σπίτι σου. Και με τι θα ταίσεις τους μικρούς σου;

 

Το Agricola είναι ένα παιχνίδι με γύρους. Υπάρχουν 14 γύροι στο παιχνίδι και επιπλέον 6 φάσεις συγκομιδής (μετά από τον γύρο 4,7,9,11,13 και 14). Κάθε παίκτης ξεκινάει με 2 tokens, ο αγρότης και η σύζυγος και έτσι μπορεί να κάνει 2 ενέργειες σε κάθε γύρο. Υπάρχουν πολλές επιλογές και καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται θα έχετε περισσότερες: σε κάθε ξεκίνημα ενός γύρου, μια νεα κάρτα ενεργειών αποκαλύπτεται.

 

Πρόβλημα: Κάθε ενέργεια μπορεί να γίνει μια μόνο φορά σε κάθε γύρο, οπότε πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα με απόλυτη προτεραιότητα. Κάθε παίκτης επίσης ξεκινάει με 7 κάρτες Eπαγγελμάτων (από περισσότερες από 160 στο σύνολο) και 7 κάρτες Bελτιώσεων (από περισσότερες από 140 στο σύνολο) τις οποίες μπορέι να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αν ταιριάζει στη στρατηγική του. Αυτό δίνει αμέτρητες διαφορετικές στρατηγικές, μερικές εκ των οποίων εξαρτώνται από τις κάρτες που έχει ο καθένας στο χέρι του. Μερικές φορές είναι καλή επιλογή να ακολουθήσετε το σχέδιο σας, άλλες παλί μπορεί να είναι προτιμότερο να ενεργήσετε ανάλογα με τους αντιπάλους σας.

Το Agricola μπορεί να επίσης να παιχτεί και χωρίς κάρτες (οικογενειακό παιχνίδι) και μπορεί επίσης κάποιος να το παίξει μόνος του.

 

Αυτή η έκδοση του Agricola περιλαμβάνει Animeeples.

 

   Ellinikoi Kanones


Σχεδιαστής :
Uwe Rosenberg
Μηχανισμοί :
Hand Management,Worker Placement
Θέμα :
Agriculture
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Κείμενο :
Full
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Maximum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
120
Εκδότης :
Z-Man Games
Υποκατηγορία :
Economic
Σκηνικό :
Middle Ages
Αριθμός Παικτών :
5,3,4,2,1
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission