ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-51st7

51st State

Τιμή
34,90 €
17,00 €

Complexity

Υψηλή

Καθόλου

2-4

     

90 λεπτά

10+

 

2dimage-51st7
ingame-51st6

Ο κόσμος που γνωρίζετε δεν υπάρχει πλέον. Δεν υπάρχει κυβέρνηση. Δεν υπάρχει στρατός. Δεν υπάρχει πολιτισμός. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταρρεύσει. Και τώρα, τριάντα χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου, νέες δυνάμεις προσπαθούν επιτέλους να πάρουν τον έλεγχο της κατεστραμένης χώρας, να εγκαθιδρύσουν μια νέα τάξη, να δημιουργήσουν και να ελέγξουν μια καινούρια χώρα, μια καινούρια πολιτεία: την 51η Πολιτεία (51st state).

 

To 51st state είναι ένα παιχνίδι με κάρτες στο οποίο οι παίκτες ελέγχουν μια από τις τέσσερις δυνάμεις (mutants, traders, New Yorkers και Appalachians) και προσπαθούν να χτίσουν το δικό τους νέο κράτος. Οι παίκτες εισάγουν νέες τοποθεσίες μέσα στο παιχνίδι, προσλαμβάνουν αρχηγούς και στέλνουν τον πληθυσμό τους να εργαστεί σε κτίρια ώστε να κερδίσουν πόρους και νέες ικανότητες.

 

Κάθε κάρτα στo 51st state μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να εισβάλετε σε μια περιοχή για να κερδίσετε πολλούς πόρους μια φορά, ή να συνάψετε συμβόλαιο με αυτή την περιοχή για να κερδίζετε έναν πόρο κάθε γύρο, ή τέλος να ενσωματώσετε την περιοχή στην Πολιτεία σας ώστε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες που προσφέρει. Κάθε κάρτα, τρεις πιθανότητες. Πολλαπλές επιλογές και αποφάσεις ουσιαστικές.

 

     

Μηχανισμοί :
Hand Management,Action Points
Υποκατηγορία :
Card Game
Θέμα :
Ruling/Governing
Σκηνικό :
Post Apocalyptic
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Σχεδιαστής :
Ignacy Trzewiczek
Εκδότης :
Rebel.pl
Μηχανισμοί :
Variable Player Powers,Drafting
Γλώσσα :
English,Polish

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission