ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media


2dimage_darkness

The Rivals for Catan: Age of Darkness (Exp.)

Τιμή
13,50 €
9,90 €

The Rivals for Catan: Age of Darkness, μια επέκταση 90 καρτών για το The Rivals for Catan, περιέχει τρία ξεχωριστά σετ θεμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το βασικό παιχνίδι :

 The Era of Intrigue – Θα γίνετε μάρτυρας της σύγκρουσης ακόλουθων νέων και παλιών πιστεύω και θα πάρετε μέρος για να καθορίσετε την πνευματική ισορροπία του Catan. Η «Θρησκευτική Διαμάχη» κάνει και τους δύο παίκτες να χάσουν κάρτες, οι Εκκλησίες και οι Ναοί ελαχιστοποιούν τις απώλειες, οι κάρτες Ναού ενισχύουν την πρόσβαση σας στις δικές σας στοίβες καρτών. Οι κάρτες Εκκλησίας παρασύρουν αντίπαλους ήρωες και κερδίζουν χρυσό. Με μια εκκλησία και έναν Ναό, μπορεί να χτίσετε τον τόπο Σπουδαίο Πράγμα και να τελειώσετε την διαμάχη.

 The Era of Merchant Princes – Χρησιμοποιώντας το «Εμπορικό Λιμάνι» και τις «Κατοικίες Εμπόρου», καθοριστικά κτήρια στην πάλη για πλεονεκτήματα αγοράς, οι παίκτες προσπαθούν να ελέγξουν το εμπόριο του Catan. Τα «Παραθαλάσσια μονοπώλια εμπορίου» και οι «Άρχοντες Έμποροι» ενδυναμώνουν εμπορικά πλοία. Ο «Κατασκευαστής Πλοίων» μειώνει το κόστος παραγωγής των πλοίων. Κυριαρχείστε στο εμπόριο χρησιμοποιώντας έξυπνους συνδυασμούς καρτών!

 The Era of Barbarians Χρησιμοποιείστε Κάστρα, Φρούρια συνόρων, τον Στρατηγό, Την Καραβέλα, και νέους ήρωες για να αποκρούσετε επιθέσεις βαρβάρων αλλά και τις προσπάθειες των αντιπάλων σας να κυριεύσουν τα υπάρχοντα σας.

   Ellinikoi Kanones

Επέκταση του:

Σχετιζόμενα προϊόντα:

Εκδότης :
Mayfair Games
Σχεδιαστής :
Klaus Teuber
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission