ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

roll_for_it_image_-red

Roll for it! Red Edition

Τιμή
15,00 €

Complexity

Ελάχιστη

Καθόλου

2-4

30 λεπτά

8+

roll_for_it_image_-red
roll_for_it_image_-red2
roll_for_it_image_-red3
roll_for_it_image_-red4
roll_for_it_image2
Out of stock

Το Roll For It! Είναι ένα χαλαρό φιλικό παιχνίδι με ζάρια και κάρτες. Κάθε παίκτης ξεκινά με 6 ζάρια ενός χρώματος και 3 κάρτες στόχους που βρίσκονται ανοιχτές στο τραπέζι. Ο παίκτης στην σειρά του κάνει τα εξής: ρίχνει τα ζάρια του (που δεν έχει τοποθετήσει σε κάρτα) και μετά τοποθετεί όσα ζάρια ταιριάζουν με κάποια από τις θέσεις στις κάρτες. Ο παίκτης μπορεί, αν θέλει, πριν παίξει να πάρει πίσω όλα τα ζάρια που είχε βάλει σε κάρτες.

Αν κάποιος παίκτης ολοκληρώσει μια κάρτα τότε την παίρνει δική του και παίρνει πίσω τα ζάρια του, ενώ μια νέα κάρτα ανοίγει στο τραπέζι. Κάθε κάρτα αναγράφει πόσους πόντους αξίζει και ο νικητής είναι αυτός που θα φτάσει πρώτος στους 40 πόντους.

Υπάρχουν 2 εκδόσεις του Roll For It! Το κόκκινο σετ έχει διαφανή ζάρια ενώ η μωβ έκδοση έχει μαργαριταρένια ζάρια. Οι κάρτες στις 2 εκδόσεις είναι τελείως διαφορετικές ώστε να μπορείτε να τις ενώσετε. Με μια έκδοση μπορούν να παίξουν 2 με 4 άτομα ενώ με 2 εκδόσεις μπορούν να πάιξουν μέχρι 8 άτομα.

     


Related Products:

Σχεδιαστής :
Chris Leder
Μηχανισμοί :
Dice Rolling
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Εκδότης :
Calliope Games
Υποκατηγορία :
Dice-Game
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission