ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

the_phantom_society_2dimage

The Phantom Society

Τιμή
32,00 €

Complexity

Ελάχιστη

Καθόλου

2-4

20 λεπτά

8+

the_phantom_society_2dimage
the_phantom_society_image
the_phantom_society_image2
the_phantom_society_image3
Out of stock

Καλωσορίσατε στην Σκωτία, μια χώρα γνωστή για το ουίσκι της, για τα Highlands, για τα κάστρα της και φυσικά για τα φαντάσματα της.

Το The Phantom Society είναι ένα παιχνίδι κυνηγιού φαντασμάτων στο οποίο μπορείτε να πάρετε τον ρόλο των πνευμάτων που προσπαθούν να προκαλέσουν πανικό σε ένα ξενοδοχείο ή αν προτιμάτε, τον ρόλο των κυνηγών φαντασμάτων που μπορεί να τα κάνουν όλα λίμπα αλλά στο τέλος πάντα πιάνουν το θήραμά τους. Τα φαντάσματα κερδίζουν αν προκαλέσουν ζημιά συνολικής αξίας 45.000 λιρών στο ξενοδοχείο ενώ οι κυνηγοί προσπαθούν να τα σταματήσουν προτού φτάσουν στο στόχο αυτό.

Το ταμπλό του παιχνιδιού έχει 2 επίπεδα και αναπαριστά τα 36 δωμάτια του ξενοδοχείου με την αξία του κάθε δωματίου να κυμαίνετε από 1.000 έως 6.000 λίρες. Το καθένα από τα 4 φαντάσματα κρύβετε σε ένα διαφορετικό δωμάτιο και αρχίζει να ρημάζει τα γειτονικά προς αυτό δωμάτια. Οι κυνηγοί πρέπει να βρουν σε ποια δωμάτια κρύβονται τα φαντάσματα με βάση ποια δωμάτια καταστρέφονται κάθε γύρα.

Οι κυνηγοί πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά ποια δωμάτια θέλουν να ελέγξουν καθώς το δωμάτιο στο οποίο πάνε, καταστρέφεται και η αξία του προστίθεται στις ζημιές που κάναν τα φαντάσματα. Θα καταφέρει το ξενοδοχείο να βγει σώο μέσα από αυτή τη τρέλα;

 

  

 


Related Products:

Εκδότης :
Funforge
Σχεδιαστής :
Frédéric Colombier
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Διάρκεια Παιχνιδιού :
20
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Κείμενο :
None
Σκηνικό :
Steampunk
Θέμα :
Mystery
Υποκατηγορία :
Deduction,Partnerships
Μηχανισμοί :
Secret Unit Deployment,Maneuvering
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission