ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

the_little_prince_2dimage

The Little Prince

Τιμή
24,90 €
18,00 €

Complexity

Ελάχιστη

Καθόλου

2-5

25 λεπτά

8+

the_little_prince_2dimage
the_little_prince_3dimage
the_little_prince_image
the_little_prince_image2
the_little_prince_image3

Στο The Little Prince: Make Me a Planet, κάθε παίκτης θα δημιουργήσει το δικό του πλανήτη για να προσφέρει ένα όμορφο σπίτι για τα ζώα του αγαπητού The Little Prince  - την αλεπού, το πρόβατο, τον ελέφαντα και το φίδι - αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν πάρα πολλά ηφαίστεια και δέντρα Baobab !

Σε κάθε γύρο, ο αρχικός παίκτης επιλέγει μία από τις τέσσερις σωρούς πλακιδίων και λαμβάνει τόσα πλακίδια όσο ο αριθμός των παικτών. Εκείνος επιλέγει ένα από αυτά και ορίζει έναν διαφορετικό παίκτη να επιλέξει ένα άλλο πλακίδιο. Αυτός ο νέος παίκτης παίρνει το πλακίδιο και ξεκινά την οικοδόμηση του πλανήτη μπροστά του. Τότε ορίζει έναν άλλο παίκτη, και ούτω καθεξής, έως ότου κάθε παίκτης πάρει ένα πλακίδιο. Ο τελευταίος παίκτης πρέπει να πάρει το μοναδικό πλακίδιο που παραμένει . Για να αποζημιωθεί γι 'αυτό , αυτός ο παίκτης γίνεται ο αρχικός παίκτης για τον επόμενο γύρο.

Τα Baobab δέντρα μεγαλώνουν σε μερικά πλακίδια, και το να έχετε πάρα πολλά από αυτά είναι κακό. Αν ένας παίκτης έχει τρία δέντρα Baobab στον πλανήτη του, τα τρία πλακίδια που φέρουν αυτά τα δέντρα πρέπει να γυρίσουν προς τα κάτω. Τώρα τα αντικείμενα σε αυτά τα πλακίδια δεν θα δώσουν πόντους στο τέλος του παιχνιδιού!

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, τέσσερις χαρακτήρες θα βρίσκονται γύρω από τον πλανήτη κάθε παίκτη, δίνοντας πόντους στον παίκτη με βάση τα διάφορα στοιχεία που υπάρχουν στο πλανήτη. Δεν είναι όλα  ακίνδυνα βέβαια, για παράδειγμα ο παίκτης που έχει τον υψηλότερο αριθμό ηφαιστείων χάνει τόσους πόντους, όσο ο αριθμός των ηφαιστείων στον πλανήτη του. Ο παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζει!

 

     


Related Products:

Σχεδιαστής :
Bruno Cathala,Antoine Bauza
Μηχανισμοί :
Tile Placement,Drafting,Set Collection
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
25
Εκδότης :
Asmodee
Σκηνικό :
Fairytale
Αριθμός Παικτών :
5,4,3,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission