ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

tahiti_2d

Tahiti

Τιμή
31,50 €

Complexity

Ελάχιστη

Καθόλου

2-4

60 λεπτά

13+

Greek Flag2 

tahiti_2d
tahiti_3d
tahiti_inplay
tahiti_playerboard
tahiti_tiles
Out of stock

Το μικρό σας νησί είναι ήσυχο και ευήμερο – τόσο ευήμερο που η φυλή σας έχει μεγαλώσει παραπάνω από την ικανότητά της να σας αποδεχτεί! Ευτυχώς, καθώς είστε φιλειρηνικοί άνθρωποι επιλέξατε να μην πολεμήσετε για κάτι τόσο μικρό. Αντιθέτως, πήρατε το κανό σας για να ψαρέψετε και να καλλιεργήσετε τη γη σε κοντινά νησιά. Η θεά της γονιμότητας Haumea έχει ευλογήσει αυτά τα νησιά και είναι πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και μπαχαρικά. Είναι θέμα τιμής να μαζέψετε την καλύτερη σοδειά για το χωριό. Μπορείτε να κερδίσετε τον αγώνα έναντι στον χρόνο και τη θάλασσα και να αποδείξετε οτι είστε οι καλύτεροι συλλέκτες από όλους;

Το Tahiti είναι ένα εισαγωγικό euro επιτραπέζιο παιχνίδι συγκομιδής και παράδοσης. Αρκετά εύκολο για παίκτες όλων των ηλικιών και διαρκεί περίπου 60 λεπτά.

Στο Tahiti ο σκοπός είναι να μαζέψετε τη σοδεία (καρύδες, τάρο, μπανάνες, μπαχαρικά) και να ψαρέψετε στα γύρω νησιά για να συγκεντρώσετε πόντους με μπόνους για τα πλήρη σετ και για τη συγκέντρωση των περισσότερων αγαθών που είναι αγαπημένα στις οικογένειες τα οποία είναι κρυφά στους υπόλοιπους παίκτες.

Το παιχνίδι ξεκινάει με το βασικό νησί σας και τα άμεσα γειτονικά νησιά. Οι παίκτες χτίζουν το αρχιπέλαγος των γόνιμων νησιών υπο την καθοδήγηση της Haumea για το πρώτο στάδιο του παιχνιδιού μέχρι όλα τα νησιά να μπουν στο παιχνίδι. Οι παίκτες φυτεύουν τα νησιά σε κάθε γύρο δίνοντας έτσι μερικό έλεγχο για το που τα σπαρτά θα ανανεωθούν. Από τη στιγμή που θα σχηματιστεί το αρχιπέλαγος,ξεκινάει η τελευταία εποχή όπου τα σπαρτά είναι δυσεύρετα, με τους παίκτες συχνά να σταματούν την παραγωγή κάποιου νησιού. Αν και η τελευταία εποχή δεν είναι τόσο καλή όσο αφορά τη σοδειά, το ψάρεμα γίνεται ευκολότερο με μπόνους που δίνονται στα νερά γύρω από κάποια νησιά.

Όσο γίνονται όλα αυτά οι παίκτες ταξιδεύουν με το κανό τους από νησί σε νησί χρησιμοποιώντας τους πόντους ενεργειών για να συλλέξουν τη σοδειά που θέλουν ή να εμποδίσουν άλλους παίκτες από το να πάρουν αυτοί. Καθώς το κανό γεμίζει, γίνεται πιο αργό ελαττώνοντας τον αριθμό των πόντων ενεργειών. Υπάρχουν επίσης κάποιοι επικίνδυνοι ύφαλοι γύρω από τα νησιά οι οποίοι σας αναγκάζουν να πάτε γύρω γύρω ή να να ρισκάρετε να χάσετε μέρος της σοδειάς από το κανό. Στο τέλος του έτους, αυτός που θα έχει συγκεντρώσει το περισσότερο φαγητό για την οικογένεια του κερδίζει.

 

  Ellinikoi Kanones

 


Σχεδιαστής :
David E. Whitcher
Μηχανισμοί :
Set Collection,Modular Board,Pick-up and Deliver
Θέμα :
Activities/Sports
Ελάχιστη Ηλικία :
13
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
60
Εκδότης :
Minion Games
Σκηνικό :
Antiquity
Αριθμός Παικτών :
3,4,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission