ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage_sleuth

Sleuth!

Τιμή
17,50 €

Complexity

Χαμηλή

Καθόλου

3-7

60 λεπτά

10+

 Greek Flag2

Out of stock

Στο Sleuth, η «μάνα» ανακατεύει την τράπουλα των πετραδιών και αφαιρεί μια κάρτα, και την τοποθετεί σε σημείο που κανένας παίκτης δεν μπορεί να τη δει κατά λάθος. Αυτή αποτελεί το χαμένο πετράδι. Οι υπόλοιπες κάρτες πετραδιών μοιράζονται εξίσου σε κάθε παίκτη. Οι παίκτες καταγράφουν τα στοιχεία από τις δικές τους κάρτες στο προσωπικό τους φύλλο στοιχείων. Οι εναπομένουσες κάρτες τοποθετούνται ανοιχτές για όλους τους παίκτες για να ελεγχθούν και να καταγραφούν στα φύλλα τους.

Κάθε κάρτα πετραδιού έχει τρία στοιχεία:

  • Πετράδι (διαμάντι, μαργαριτάρι, οπάλιο)
  • Χρώμα (κόκκινο, κίτρινο, μπλε ή πράσινο) και
  • Τύπος (μονόπετρο, ζεύγος, συστάδα)

 Οι παίκτες χρησιμοποιούν τις Κάρτες Αναζήτησης για να ανακαλύψουν και να καταγράψουν τι έχουν οι αντίπαλοί τους στα χέρια τους – π.χ. αν ένας παίκτης έχει την «Μπλε Οπάλια» κάρτα Αναζήτησης, μπορεί να ζητήσει από οποιοδήποτε παίκτη να φανερώσει όλα τα μπλε οπάλια που έχει στο χέρι του. Άλλες κάρτες έχουν μόνο ένα χαρακτηριστικό στοιχείο των πετραδιών – π.χ. μόνο οπάλια, ή μόνο μπλε. Με αυτές τις κάρτες, ο υπό ανάκριση παίκτης πρέπει να αποκαλύψει μόνο τον αριθμό των καρτών με αυτά τα στοιχεία τις οποίες έχει στο χέρι του και όχι τις ίδιες τις κάρτες.

Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι ένας παίκτης να πιστέψει ότι έχει λύσει το μυστήριο. Καταγράφει την εκτίμησή του και ελέγχει το χαμένο πετράδι. Αν είναι σωστό, ο παίκτης αποκαλύπτει την κάρτα και κερδίζει το παιχνίδι! Αν είναι λάθος, ο παίκτης αντικαθιστά το χαμένο πετράδι και το παιχνίδι συνεχίζεται. Ο παίκτης αυτός είναι πλέον εκτός ανταγωνισμού αλλά πρέπει να συνεχίσει να απαντάει στις ανακρίσεις.

 

   Ellinikoi Kanones


Related Products:

Εκδότης :
Fred Distribution
Σχεδιαστής :
Sid Sackson
Αριθμός Παικτών :
3,4,5,6+
Διάρκεια Παιχνιδιού :
60
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Σκηνικό :
19th-early 20th c.
Θέμα :
Mystery
Υποκατηγορία :
Card Game,Deduction
Μηχανισμοί :
Hand Management
Γλώσσα :
English
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Κείμενο :
None

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission