ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-dixit-odyssey6

Dixit: Odyssey (SA Exp.)

Τιμή
35,00 €

Complexity

Ελάχιστη

Καθόλου

4-6

30 λεπτά

8+

2dimage-dixit-odyssey6
ingame-dixit-odyssey2
Out of stock

Ταξίδι σε ένα καινούριο όνειρο!

Ο φανταστικός κόσμος του Dixit, νικητή του Spiel des Jahres 2010, επιστρέφει για να σας μαγέψει άλλη μια φορά. Με το Dixit Odyssey, συνεχίστε την περιπέτεια σε νέους κόσμους που θα σας γοητεύσουν.

Το Dixit Odyssey δίνει στους παίκτες την επιλογή να διαλέξουν την παράξενη και ονειρώδη τέχνη που ταιριάζει στην ιστορία του αφηγητή, μετά να δούνε αν μπορούν να βρουν την καρτά του αφηγητή ανάμεσα σε όλες των άλλων παικτών. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου και την εξυπνάδα σου, ταξίδεψε σε άγριους και μαγικούς νέους κόσμους και ανακάλυψε εκ νέου την ευφυϊα του αρχικού.

Ανακάλυψε 84 νέες εικονογραφήσεις από τους Piero και Marie Cardouat στο Dixit Odyssey, το ανεξάρτητο παιχνίδι για μέχρι 12 παίκτες το οποίο περιλαμβάνει ένα νέο, πιο πρακτικό ταμπλό σκοραρίσματος, σημειωματάριο ψήφων, και καινούρια tokens λαγουδάκια. Επιπλέον το Dixit Odyssey, έχει χώρο για αποθήκευση όλων των καρτών του Dixit και του Dixit 2, οπότε μπορείτε να πάρετε μαζί σας όλο το παιχνίδι σε ένα κουτί. Ένα νέο σύμπαν από μαγικούς κόσμους σας περιμένει!

 

 

Επέκταση του:

Σχετιζόμενα προϊόντα:

Σχεδιαστής :
Jean-Louis Roubira
Μηχανισμοί :
Voting,Storytelling,Simultaneous Action Selection
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Εκδότης :
Libellud
Υποκατηγορία :
Card Game,Bluffing
Αριθμός Παικτών :
6+,5,4
Γλώσσα :
Polish,Dutch,Italian,Spanish,German,Portugal,French,English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission