ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media


dominion_prosperity_2d

Dominion: Prosperity (Exp.)

Τιμή
38,00 €
dominion_prosperity_2d
dominion_prosperity_inside
dominion_prosperity_coins
Out of stock

Ααα, λεφτά! Δεν υπάρχει τίποτα σαν τον ήχο των νομισμάτων που κουδουνίζουν στα χέρια σου. Σίγουρα τον προτιμάς από τον ήχο των νομισμάτων που κουδουνίζουν στα χέρια κάποιου άλλου, η τον ήχο των νομισμάτων που απλά κάθονται σε ένα σωρό τον οποίο κανένας δεν μπορεί ναν φτάσει αν δεν σηκωθεί. Το να σηκωθείς κρύβεται πίσω απ’ όλα ξέρεις. Η ζωή ήταν καλή μαζί σου. Μόλις πριν 10 χρόνια όργωνες τα χωράφια σου σε μια απλή αχυρένια καλύβα. Σήμερα, το Βασίλειο σου εκτείνεται από θάλασσα σε θάλασσα, και η αχυρένια σου καλύβα είναι η μεγαλύτερη που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Έχεις επίσης τον μικρότερο σκύλο του κόσμου, και ένα πραγματικού μεγέθους άγαλμα του εαυτού σου φτιαγμένο από μπακλαβά. Σίγουρα, τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, αλλά μπορούν να αγοράσουν ζήλια, θυμό, και αυτό το είδος κενών συναισθημάτων. Εξακολουθείς να έχεις προβλήματα – ενοχλητικοί γείτονες που θα πρέπει να κατακτήσεις. Αλλά αυτή τη φορά θα τους κατακτήσεις με στυλ.

Αυτή είναι η τέταρτη προσθήκη για το Dominion. Προσθέτει 25 νέες κάρτες Βασιλείου στο Dominion, και επιπλέον 2 νέες Βασικές κάρτες που επιτρέπει τους παίκτες να συνεχίζουν να αναπτύσσονται πέρα από Χρυσό και Επαρχίες. Το κεντρικό στοιχείο είναι ο πλούτος. Υπάρχουν Θησαυροί με ικανότητες, κάρτες οι οποίες αλληλεπιδρούν με θησαυρούς και πανίσχυρες ακριβές κάρτες.

 

     

 


Σχεδιαστής :
Donald X. Vaccarino
Εκδότης :
Rio Grande Games
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission