ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage_rivals

The Rivals for Catan

Τιμή
19,00 €

Complexity

Χαμηλή

Αρκετό

2

45 λεπτά

10+

Greek Flag2

2dimage_rivals
components_rivals
ingame_rivals
ingame2_rivals
ingame3_rivals
Out of stock

Το The Rivals for Catan είναι μια επανέκδοση του Catan Card Game.

Κάθε παίκτης αναπαριστά έναν πρίγκιπα του Catan, αναπτύσσοντας τις ανεξάρτητες επαρχίες του και ανταγωνίζεται να φτιάξει την πιο επιτυχημένη επαρχία από όλους. Ο βασικός τρόπος παιχνιδιού είναι παρόμοιος με το αρχικό Catan Card Game, όπου οι παίκτες επεκτείνουν τις επαρχίες τους χτίζοντας οικισμούς οι οποίοι συνδέονται με δρόμους. Οι παίκτες μπορούν επίσης να χτίσουν επεκτάσεις για τους οικισμούς τους που τους βοηθάνε με διάφορους τρόπους, ή να αναβαθμίσουν τους οικισμούς σε πόλεις επιτρέποντας έτσι περαιτέρω επεκτάσεις. Κάνουν αυτές τις προσθήκες χρησιμοποιώντας υλικά τα οποία κερδίζουν σε κάθε γύρο, ανάλογα με τη ζαριά. Επίσης τραβάνε κάρτες για να αναπληρώσουν το χέρι τους σε κάθε γύρο. Οι παίκτες επίσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάρτες ενεργειών για να επιδράσουν είτε στην δική τους επαρχία είτε στων αντιπάλων τους.

Το The Rivals for Catan περιέχει μειωμένο αριθμό καρτών, χωρίς το πολύ επιθετικό στυλ των καρτών ενεργειών το οποίο διαθέτει το αρχικό Catan Card Game. Επίσης, όλες οι κάρτες ενεργειών είναι διαθέσιμες από την αρχή του παιχνιδιού σε αντίθεση με το αρχικό παιχνίδι.

Τρόποι παιχνιδιού:

Το εισαγωγικό παιχνίδι εστιάζει στα βασικά του παιχνιδιού καρτών, με τον τρόπο παιχνιδιού να είναι περισσότερο κατάλληλος για αρχάριους. Αυτό το παιχνίδι παίζεται μέχρι τους 7 Πόντους Νίκης και περιλαμβάνει 36 κάρτες επέκτασης σε 4 στοίβες. Αυτό το στυλ παιχνιδιού θα χρειαστεί περίπου 25-30 λεπτά για τους αρχάριους παίκτες.


Τρία Θεματικά Παιχνίδια προσθέτουν περισσότερους κανόνες, επεκτάσεις και επιθετικές κάρτες. Αυτά τα θεματικά παιχνίδια μπορούν να παιχτούν ανεξάρτητα ή να συνδυαστούν σε μια παραλλαγή που λέγεται "
The Duel of the Princes." Κάθε θεματικό παιχνίδι προσθέτει 24 επεκτάσεις και Κάρτες Γεγονότων στις κάρτες του εισαγωγικού παιχνιδιού, οι οποίες τοποθετούνται σε 2 στοίβες χωριστά από του εισαγωγικού. Ο χρόνος παιχνιδιού στα θεματικά παιχνίδια είναι περίπου 45-60 λεπτά.

Όπως και στο αρχικό Catan Card Game, οι παίκτες μπορούν να παίξουν το Tournament Game, στο οποίο διαλέγουν τις κάρτες τις οποίες θα μπορούν να τραβήξουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Θέμα:

Το θέμα του The Rivals for Catan δεν είναι πλέον περιορισμένο στην φεουδαρχική εποχή του Μεσαίωνα όπως το αρχικό Catan Card Game. Το εισαγωγικό παιχνίδι αναπαριστά τα πρώτα χρόνια του κόσμου του Catan, ενώ κάθε θεματικό παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε μεταγενέστερες εποχές. Αυτές οι εποχές είναι "The Era of Gold," "The Era of Turmoil," και "The Era of Progress."

   Ellinikoi Kanones


Εκδότης :
Mayfair Games
Σχεδιαστής :
Klaus Teuber
Αριθμός Παικτών :
2
Διάρκεια Παιχνιδιού :
45
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Σκηνικό :
Middle Ages
Θέμα :
Ruling/Governing
Υποκατηγορία :
Great for 2,Card Game
Μηχανισμοί :
Drafting,Hand Management
Γλώσσα :
English
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Κείμενο :
Significant

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission