ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage_stone_age

Stone Age

Τιμή
39,90 €

Complexity

Χαμηλή

Καθόλου

2-4

60 λεπτά

10+

Greek Flag2 

2dimage_stone_age
board_stone_age
ingame_stone_age
ingame2_stone_age
ingame3_stone_age
money_stone_age
Out of stock

Η «Πέτρινη Εποχή» ήταν όντως δύσκολη. Στους ρόλους τους ως κυνηγοί, συλλέκτες, αγρότες , και δημιουργοί εργαλείων , οι πρόγονοι μας εργάστηκαν σκληρά οργώνοντας με τα ξύλινα αλέτρια την πέτρινη γη. Φυσικά, η πρόοδος δεν σταμάτησε στο ξύλινο αλέτρι. Οι άνθρωποι πάντα αναζητούσαν καλύτερα εργαλεία και πιο παραγωγικά φυτά για να κάνουν την δουλειά τους πιο αποτελεσματική.

Στο Stone Age, οι παίκτες ζουν στην εποχή που ζούσαν οι πρόγονοι μας. Μαζεύουν ξύλο, σπάνε πέτρα και πλένουν τον χρυσό τους στο ποτάμι. Ανταλλάσουν μεταξύ τους ελεύθερα, επεκτείνουν το χωριό τους και έτσι πετυχαίνουν νέα επίπεδα πολιτισμού. Με μια ισορροπία μεταξύ τύχης και σχεδιασμού, οι παίκτες διαγωνίζονται για το φαγητό στην προϊστορική εποχή.

Οι παίκτες χρησιμοποιούν έως δέκα μέλη της φυλής ο καθένας σε τρείς φάσεις. Στην πρώτη φάση, οι παίκτες τοποθετούν τους άντρες τους σε περιοχές στο ταμπλό στις οποίες πιστεύουν ότι θα κερδίσουν από αυτές, συμπεριλαμβανομένου του κυνηγιού , του ανταλλακτηρίου και του λατομείου. Στην δεύτερη φάση, ο παίκτης που ξεκινάει ενεργοποιεί κάθε μία από τις περιοχές με προσωπικό με οποιαδήποτε σειρά επιθυμεί, ακολουθούμενος από τους υπόλοιπους παίκτες. Στην τρίτη φάση , οι παίκτες πρέπει να έχουν αρκετό φαγητό διαθέσιμο για να ταΐσουν τον πληθυσμό τους, ή θα αντιμετωπίσουν χάσιμο πόρων ή πόντων.

   Ellinikoi Kanones


Σχεδιαστής :
Bernd Brunnhofer
Μηχανισμοί :
Worker Placement,Set Collection,Dice Rolling
Θέμα :
Ruling/Governing
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Διάρκεια Παιχνιδιού :
60
Εκδότης :
Z-Man Games
Υποκατηγορία :
Civilization
Σκηνικό :
Prehestoric
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission