ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-northwest-passage8

Northwest Passage Adventure

Τιμή
26,90 €
14,00 €

Complexity

Χαμηλή

Καθόλου

2-4

40 λεπτά

12+

Greek Flag2

2dimage-northwest-passage8
ingame-northwest-passage
ingame2-northwest-passage
ingame3-northwest-passage
Out of stock

Το Northwest Passage είναι ένα θαλάσσιο πέρασμα ανάμεσα στον Βόρειο Καναδά και τον Βόρειο Πόλο, ενώνοντας τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι πρώτες αποστολές έγιναν μετά την ανακάλυψη της Αμερικής λόγω της ανάγκης των Άγγλων να ενώσουν τις δυο ακτές της Αμερικής αποφεύγοντας τον γύρο όλης της ηπείρου. Πάντως, δεν ήταν πριν τον 20ο αιώνα οταν τα περιπετειώδη πνεύματα των ναυτικών τους οδήγησαν να ανακαλύψουν το πέρασμα.

Ο σκοπός στο Northwest Passage Adventure – ένα παιχνίδι στρατηγικής και εξυπνάδας βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα, με χρόνο παιχνιδιού δέκα λεπτά για κάθε παίκτη – είναι απλός: Να γίνετε οι πρώτοι που θα ανακαλύψετε το Northwest Passage με τη βοήθεια μόνο του πλοίου σας και της εφευρετικότητάς σας. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα ίχνη της πιο αγαπημένης διαδρομής καθώς εξελίσσεται το σενάριο. Θα πρέπει να διαχειριστούμε με σύνεση το χρήματα της προόδου μας και να εκεμταλλευτούμε τις ικανότητες του χαρακτήρα μας. Θα έχουμε επίσης τη βοήθεια των θησαυρών που θα βρούμε στο δρόμο μας.Ο παίκτης που θα περάσει πρώτος την τελευταία γραμμή, τη γραμμή 24, κερδίζει.

 

   Ellinikoi Kanones

 


Σχεδιαστής :
Yves Tourigny
Μηχανισμοί :
Variable Player Powers,Tile Placement,Hand Management,Action Points
Θέμα :
Adventure
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Διάρκεια Παιχνιδιού :
40
Εκδότης :
GenX Games
Υποκατηγορία :
Racing
Σκηνικό :
19th-early 20th c.
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Γλώσσα :
French,German,Spanish,English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission