ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

lewis&clark_2dimage

Lewis & Clark The Expedition

Τιμή
42,00 €

Complexity

Υψηλή

Καθόλου

1-5

120 λεπτά

14+

 Greek Flag2

lewis&clark_2dimage
lewis&clark_image3
lewis&clark_image
lewis&clark_image2
lewis&clark_image4
Out of stock

Στις 30 Νοεμβρίου του 1803 οι Ηνωμένες Πολιτείες αγόρασαν την Louisiana από τον Ναπολέοντα, ο πρόεδρος Τζέφερσον αποφάσισε να στείλει 2 εξερευνητές τον Meriwether Lewis και τον William Clark να εξερευνήσουν την ενδοχώρα.

To Lewis & Clark είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες οργανώνουν μια εξερευνητική αποστολή με σκοπό να διασχίσουν την Αμερικανική ήπειρο και να φτάσουν στον Ειρηνικό ωκεανό. Ο κάθε παίκτης οργανώνει την δική αποστολή και μπορεί να ζητήσει την βοήθεια των Ινδιάνων αλλά και χαρακτήρων που θα συναντήσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Μόνο με έξυπνη χρήση των μελών της ομάδας του αλλά και των πρώτων υλών που θα συλλέξει μπορεί κάποιος να φτάσει στην νίκη.

Το Lewis & Clark χρησιμοποιεί τις κάρτες με 2 τρόπους. Για να ενεργοποιηθεί μια κάρτα θα πρέπει να συνδυαστεί με μια άλλη η οποία θα είναι μη διαθέσιμη για κάποιο χρονικό διάστημα. Έτσι ο παίκτης έχει συνεχώς το δίλημμα, να χρησιμοποιήσω αυτήν την κάρτα για την ικανότητά της ή να την 'θυσιάσω' για να ενεργοποιήσω την ικανότητα κάποιας άλλης κάρτας;;

Καθώς ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να φτάσεις πρώτος στον Ειρηνικό Ωκεανό, είναι κρίσιμο να εκμεταλλεύεσαι όποιες ευκαιρίες προκύψουν και ταυτόχρονα να προγραμματίζεις τις κινήσεις σου για την κατάλληλη στιγμή.

    Ellinikoi Kanones 

Εκδότης :
Ludonaute
Σχεδιαστής :
Cédrick Chaboussit
Σκηνικό :
19th-early 20th c.
Θέμα :
Adventure
Υποκατηγορία :
Racing
Μηχανισμοί :
Drafting,Worker Placement,Deck Building,Hand Management
Γλώσσα :
English
Αριθμός Παικτών :
1,2,3,4,5
Διάρκεια Παιχνιδιού :
120
Ελάχιστη Ηλικία :
14
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Κείμενο :
None

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission