ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-intrigue4

Dominion: Intrigue (SA Exp.)

Τιμή
39,50 €

Complexity

Χαμηλή

Αρκετό

2-4

30 λεπτά

8+

2dimage-intrigue4
ingame-intrigue5
Out of stock

Είσαι ένα μονάρχης, όπως και οι γονείς συ πριν από εσένα, ο κυβερνήτης ενός μικρού ευχάριστου βασιλείου με ποτάμια και δέντρα. Αντίθετα με τους γονείς σου, πάντως, έχεις ελπίδες και όνειρα! Θέλεις ένα μεγαλύτερο και πιο ευχάριστο βασίλειο, με περισσότερα ποτάμια και μεγαλύτερη ποικιλία από δέντρα. Θέλεις ένα Dominion! Προς όλες τις κατευθύνσεις, εκτείνονται ιδιωτικές εκτάσεις με πλήρεις και νόμιμες ιδιοκτησίες. Όλα είναι μικρά κομμάτια γης, τα οποία ελέγχονται από ευτελείς άρχοντες και βρίσκονται σε αναρχία. Θα φέρεις τον πολιτισμό σ’ αυτούς τους ανθρώπους, ενώνοντάς τους υπό το έμβλημά σου.

Το Dominion: Intrigue προσθέτει κανόνες για παιχνίδι μέχρι 8 παίκτες σε δυο τραπέζια ή για ένα απλό παιχνίδι μέχρι 6 παίκτες. Αυτό το παιχνίδι προσθέτει 25 νέες κάρτες Βασιλείου και ένα ολοκληρωμένο σετ από κάρτες Θησαυρών και Νίκης. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί μόνο του από έμπειρους παίκτες του Dominion ή μαζί με το βασικό παιχνίδι.

 

 


Σχεδιαστής :
Donald X. Vaccarino
Μηχανισμοί :
Hand Management,Drafting
Θέμα :
Ruling/Governing
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Κείμενο :
Significant
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Εκδότης :
Rio Grande Games
Υποκατηγορία :
Card Game
Σκηνικό :
Middle Ages
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission